Bouwen met Scanabouw

Bij Scanabouw zetten ze eerst je wensen, eisen én zaken als budget, afmeting en ligging van je kavel en wettelijke bouwvoorschriften op een rijtje.

Werkwijze Scanabouw

Op basis daarvan maken we samen met een van onze architecten een schetsontwerp. Ook is het voor ons mogelijk een ontwerp van derden verder uit te werken. Aan de hand van het schetsontwerp maken zij een heldere offerte voor je die grondig met je wordt doorgesproken en waar nodig bijgesteld.

Daarna wordt een tekening voor de welstandscommissie gemaakt. Na goedkeuring hiervan verzorgen we alle benodigde technische tekeningen en berekeningen en vragen we de omgevings- vergunning aan. Zodra deze binnen is, wordt het bouwpakket in productie genomen.

Tegelijkertijd wordt op de bouwplaats met de fundering begonnen. Als je zelf de opbouw en aftimmering verzorgt, krijg je ter plekke uitgebreid advies en instructie. Een andere mogelijkheid is de bouw uit te laten voeren door een van onze aannemers of om je woning sleutelklaar door Scanabouw te laten opleveren.

Voor welke aanpak je ook kiest, de opbouw verloopt altijd zeer snel. De meeste woningen zijn binnen enkele weken wind- en waterdicht.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.scanabouw.nl