Partner

eVilla

eVilla® is een landelijk werkende organisatie waarin architecten en aannemers samenkomen om energie-neutrale en kwalitatief hoogwaardige villa’s te bouwen.

hellend dak woningen

Zoekt u een mooi ontwerp voor uw nieuw te bouwen energiearm woning? eVilla® biedt u exclusief voor Nederland en Belgie de ontwerpen van Z500.

Evilla energieneutraal villabouw.

Energieazuinige woningen worden door veel partijen aangeboden. Een echte energiearme woning is iets anders. in een energiearme woning heerst een perfect binnenklimaat en dat komt niet zonder kennis van zaken. eVilla® brengt mooie ontwerpen met de beste bouwmethode bij elkaar. Het reslutaat is om van te smullen: uw buren jalours niet alleen om uw mooi woning maar ook om uw energiefactuur. Maak een afspraak voor een bezichting in 1 van de vele reeds gebouwde eVilla® woningen.   eVilla®, de naam zegt het al: wij ontwerpen en bouwen uw Energieneutrale Villa. eVilla® biedt u de prachtige collectie basisontwerpen van Z500. U kunt ook uw eigen ontwerp sturen voor een begroting in ons energiearme bouwconcept.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur 

Meer lezen over
'hellend dak woningen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.