Profielfoto van eVilla

eVilla

Amersfoortsestraatweg 49, 1402 GP BUSSUM

Over ons

eVilla® is een landelijk werkende organisatie waarin architecten en aannemers samenkomen om energie-neutrale en kwalitatief hoogwaardige villa’s te bouwen.

Energieneutrale moderne woningbouw

Organisatie

Ons doel is om samen met u zo gestroomlijnd als mogelijk het ontwerp en bouwtraject in te gaan en u als klant volledig te ontzorgen. Elk ontwerp en bouwtraject is bij ons maatwerk en het eVilla team geeft enkel de door u gewenste assistentie en adviezen. Denk hierbij aan zaken als, schetsontwerpen, (duurzame)installaties, architecten, besparingen, kwaliteit, gemeentelijke zaken en keuze in bouwmethode, coördinatie bouwtraject en nog veel meer. Uw wens is onze opdracht en daarom staat uw persoonlijke verhaal bij eVilla altijd centraal.

Hebt u eigen ideeën voor uw ideale woningontwerp, maar hebt nog geen architect of hebt u al een ontwerp laten maken en zoekt u een partij die dat ontwerp voor u kan realiseren en het traject begeleiden? U bent dan bij eVillla op het juiste adres.

Bij eVilla beschikken we over een breed pakket aan disciplines en ervaring op het gebied van vele bouwmethodes. Bij ons kunt u terecht voor zowel houtskelet-, traditioneel als staalframebouw.

Wanneer u nog niet weet wat u wilt, bieden wij u met veel genoegen een inspiratievol en een vrijblijvend advies. Op onze website www.evilla.nl vindt een breed scala aan woningontwerpen. U kunt deze woningen volledig naar uw wensen laten aanpassen of laten bouwen zoals ze worden getoond.

We stellen uw belangen voorop en daarom krijgt u naast deskundige begeleiding ook een vast contactpersoon bij wie u altijd met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via dit telefoonnummer 035-7130079. 


Onze werkwijze (Werkwijze/infographic)

1. Eerste contact
U kunt telefonisch, per mail of door ons online contactformulier in te vullen vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten zullen uw specifieke wensen beoordelen en inhoudelijk reageren op uw vragen en opmerkingen.

2. Van idee naar ontwerp
Het kan zijn dat u een architect hebt die de tekeningen maakt of wij schakelen een bouwkundig tekenaar in om een eVilla ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen in ontwerp- en bouwtekeningen.

3. Oriënterend gesprek
Naar aanleiding van ons eerste contact zullen wij een persoonlijke afspraak met u inplannen waarin we graag, samen met u, de wensen, eisen en mogelijkheden zullen bespreken.

4. Kostenraming
Op basis van de aanvraag, eventuele stukken en het persoonlijke gesprek kunnen wij een eerste raming opmaken waaruit het zal blijken met welke realisatiekosten u rekening kunt houden als u verder gaat met eVilla.

5. Vervolgafspraak
Naar aanleiding van de afgegeven bouwraming zullen we in een persoonlijk vervolggesprek verder inhoudelijk kijken welke fine-tuning er nog gedaan dient te worden om binnen uw budget uw droomwoning te kunnen realiseren.

6. Besluitvorming Bouwkundige begroting
Hier wordt definitief besluit genomen omtrent bouwkundige begroting.

7. Contractvorming
Allerlaatste details worden uitgewerkt en aangepast in definitief ontwerp en een aannemer maakt een bouwkundige begroting. Ook deze begroting zal tijdens deze stap worden bekeken en uitgewerkt.

8. Aanvang voortraject
Een succesvol bouwproject begint bij een goed georganiseerd voortraject. eVilla begeleidt u graag ook in deze fase en zal u adviseren en steunen wanneer dat nodig is.

9. Uitvoering bouw
Alles is geregeld en de bouw kan beginnen. Deze stap zal worden uitgevoerd door een aannemer.

10. Oplevering

Voordelen van bouwen met eVilla

 • Flexibel inzetbaar systeem, dat u veel ontwerpvrijheid geeft.
 • Standaard energiebesparend, tot wel 70 % lagere energierekening.
 • Met de bouwwijze van eVilla® wordt een lage EPC gerealiseerd.
 • Door de tijdsbesparende bouwwijze heeft u minder rente-en/of huurkosten.
 • Droger gebouwd, waardoor geen droogstookkosten. Direct een droog en fijn binnenklimaat.
 • Betere akoestiek. Heerlijke stille woningen zonder galm, door het gebruik van isolatie in binnen­ en buitenmuren.
 • Hoog rendement ventilatiesysteem: door de grote diameters ventilatiebuis werkt het systeem praktisch geluidloos. Dit zorgt voor meer dan voldoende verse lucht en is tevens geschikt om passief te koelen.
 • Hoge kwaliteit kozijnen en glas: standaard HR +++ kozijnen met drievoudig glas.
 • Krimp-en rekvrij bouwsysteem, waardoor direct afwerken mogelijk is. Geen nawerk op langere termijn.
 • Meer opbrengst bij verkoop: de energiefactuur gaat mede de koopprijzen van woningen bepalen.
 • Aardbevingbestendig gebouwd.
 • Passief bouwen en energieneutraal bouwen zijn binnen het concept van eVilla® eenvoudig te realiseren. 

Vind ons ook op YouTube, Google+, Facebook en Instagram