Intersteel verfijnt interieur jaren 30 villa

22 Oktober 2016

Jaren 30 villa gemoderniseerd naar licht en trendy


In de jaren 30 villa vonden ze hun droomhuis. De kopers schakelden Art-Line Interior Design uit Velp in om het interieur te moderniseren. Eigentijds, met veel licht. Eenvoud met behoud van originele elementen zoals de glas in lood ramen, was daarbij hun wens. Met het nadrukkelijk verzoek om binnenshuis deurbeslag uit de Living Black serie van Intersteel te gebruiken.

Een artikel in een interieurmagazine maakte dat de nieuwe eigenaren per se het stijlvolle zwarte deurbeslag uit de serie Living Black van Intersteel in hun huis toegepast wilden zien. Dit paste volledig bij hun beeld van een licht, modern interieur met trendy accenten. Maarten ter Horst, account manager van Intersteel, vertelt: ”We hebben Art-Line zoveel mogelijk geholpen door de woning op locatie te inventariseren. Zo konden we meteen met een duidelijk en compleet voorstel komen.”

Beige tinten werden vervangen door hoogglans wit met zwarte accenten en detaillering van het houtwerk. De kleuren staalgrijs en olijfbrons dienden als accent voor onder andere behang, kleden en meubels. Op deze manier werd in het hele huis één sfeer gecreëerd, waardoor een stijlvolle uniformiteit ontstond. Marilyn de Vaal van Art-Line Interior Design: ”Het was prettig samenwerken met Intersteel. Zij toonden zich betrokken en behulpzaam waardoor de eigenaren moeiteloos tot de juiste keuzes kwamen.”

AANBEVOLEN

Patricierswoning

Deze stijlvolle patriciƫrswoning staat onder de r...

Houtskeletbouw bouwmethode

Hoewel de constructie gemaakt is van hout, kan de ...

Duurzaam bouwen

De twee meest in het oog springende vormen van duu...

vakwerk gebouwen

We bouwen Paal en Balk constructies voor woonhuize...

Cascohuis - Haaksbergen

Vrij staande woning volgens de Amsterdamse school ...

Logbouw bouwmethode

Een logbouwwoning is te herkennen aan karakteristi...
Advertentie