Zweedse woning

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u.

Energie Spaar Woning

De door A-hus ontwikkelde woonlijn kenmerkt zichzelf naast de diversiteit in de ontwerpen door de hoge mate van energiezuinigheid! Naast de eerder ontwikkelde woning waarmee de "One Tonne Life" campagne van start ging waarmee het nieuws tot op internationaal niveau werd behaald zijn nu een aantal varianten ontwikkeld welke gebaseerd zijn op de duurzame One Tonne Life woning.

Uiteraard zijn de woningen voorzien van diverse duurzame installaties om de energiebehoefte te beperken en de energieopbrengst te verhogen.

Onlangs zijn alle Zweedse woningleveranciers uitgenodigd door het Zweedse Energieagentschap en het Zweedse passiefhuiscentrum om woningontwerpen aan te leveren ter toetsing qua energiebehoefte en verbruik.

Van de benaderde woningproducenten hebben 21 partijen geparticipeerd in het ontvangen van de nominatie “meest energiezuinige woning”. Van de door de producenten aangeleverde ontwerpen is Woningtype 2 uit de Bright Living woonlijn van A-Hus als veruit meest energiezuinige ontwerp! Sterker nog, het betreffende woningtype produceert jaarlijks meer energie dan er verbruikt wordt!

Energie Spaar Woning
De Velver 4
7141 LP GROENLO
Tel: 06-24853291
E: info@energiespaarwoning.nl
I: www.energiespaarwoning.nl