Partner

Energie Spaar Woning

U wilt ook duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen? Maar u weet niet hoe u het moet aanpakken. Duurzame en gezonde bouwmaterialen. Maar ook een energiezuinige woning vindt u belangrijk. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en uw eigen gezondheid. Duurzaam bouwen bestaat naast energiezuinig bouwen ook uit het toepassen van duurzame materialen. Het uiteindelijke doel is dat u duurzaam en energiezuinig kan wonen in een duurzame omgeving met lagere woonlasten.

MEER TONEN

Zweedse woning

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u.

Energie Spaar Woning

De door A-hus ontwikkelde woonlijn kenmerkt zichzelf naast de diversiteit in de ontwerpen door de hoge mate van energiezuinigheid! Naast de eerder ontwikkelde woning waarmee de "One Tonne Life" campagne van start ging waarmee het nieuws tot op internationaal niveau werd behaald zijn nu een aantal varianten ontwikkeld welke gebaseerd zijn op de duurzame One Tonne Life woning.

Uiteraard zijn de woningen voorzien van diverse duurzame installaties om de energiebehoefte te beperken en de energieopbrengst te verhogen.

Onlangs zijn alle Zweedse woningleveranciers uitgenodigd door het Zweedse Energieagentschap en het Zweedse passiefhuiscentrum om woningontwerpen aan te leveren ter toetsing qua energiebehoefte en verbruik.

Van de benaderde woningproducenten hebben 21 partijen geparticipeerd in het ontvangen van de nominatie “meest energiezuinige woning”. Van de door de producenten aangeleverde ontwerpen is Woningtype 2 uit de Bright Living woonlijn van A-Hus als veruit meest energiezuinige ontwerp! Sterker nog, het betreffende woningtype produceert jaarlijks meer energie dan er verbruikt wordt!

brochure Bright Living

Energie Spaar Woning
De Velver 4
7141 LP GROENLO
Tel: 06-24853291
E: info@energiespaarwoning.nl
I: www.energiespaarwoning.nl

Meer lezen over
'Zweedse woning '?

meer van deze professional

Moderne bungalow

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben ...

Bungalow plat dak

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben ...

Vrijstaande woning, rieten dak

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben ...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.