Profielfoto van Energie Spaar Woning

Energie Spaar Woning

De Velver 4, 7141 Groenlo

Over ons

U wilt ook duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen? Maar u weet niet hoe u het moet aanpakken. Duurzame en gezonde bouwmaterialen. Maar ook een energiezuinige woning vindt u belangrijk. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en uw eigen gezondheid. Duurzaam bouwen bestaat naast energiezuinig bouwen ook uit het toepassen van duurzame materialen. Het uiteindelijke doel is dat u duurzaam en energiezuinig kan wonen in een duurzame omgeving met lagere woonlasten.

Energie Spaar Woning

wat kan Energie Spaar Woning bieden

  • gezond, duurzaam en energiezuinig wonen o.b.v. de laatste technieken en ervaringen (een gezonde en comfortabele woning met een laag energieverbruik)
  • woonkwaliteit voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening
  • ontzorgen van het bouwproces, m.a.w. geen gedoe en slapeloze nachten voor u als opdrachtgever, bouwen zonder zorgen
  • heldere afspraken over budget, planning en resultaat (comfort, energieverbruik en onderhoudskosten)

hoe werkt Energie Spaar Woning
Energie Spaar Woning werkt met verschillende architecten en bouwbedrijven. Zij hebben heel veel ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Uw woning kan in verschillende bouwmethoden uitgevoerd worden. Van traditioneel, modulair, Euromac2 tot prefab in hout of staal. Maar ook in verschillende bouwstijlen van modern tot klassiek. Woningontwerpen kunt u vinden op mijn website www.energiespaarwoning.nl Misschien heeft u zelf een voorbeeld van een woning. Natuurlijk maken we graag voor u een woningontwerp passend op de bouwkavel en naar uw eigen wens.

prijzen Energie Spaar Woning
Wij werken niet met een woningcatalogus met prijslijsten. Wel hebben wij een aantal voorbeeld-woningen met indicatieprijzen. Energie Spaar Woning wil u ontzorgen met het bouwen van uw woning en hanteert twee prijzen. De bouwprijs en de All inclusive prijs. Wij willen graag alle kosten voor het bouwen van uw woning in beeld brengen. Om geen verrassingen achteraf te krijgen.

energieprestaties
Standaard wordt de woning met een energieprestatie EPC = 0,4 opgeleverd, overeenkomstig het huidig Bouwbesluit. Daarnaast bieden wij energiezuinigere varianten aan. Bijna energieneutraal met een EPC = 0, wordt wetgeving in 2020. Of nog zuiniger, NOM (Nul op de meter) met een EPC = - 0,4.

duurzaamheid
Het gebruik van duurzame materialen is onlosmakelijk verbonden met duurzaam bouwen en verbouwen. Duurzame materialen zijn materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en lang meegaan. Denk aan FSC-hout, verf zonder oplosmiddelen en het ecologische vlaswol in plaats van glas- en steenwol.

uitgangspunten voor het Energie Spaar Woning woningconcept
√ comfortabel
√ snel
√ betaalbaar
√ energiezuinig
√ modulair uitbreid -/ veranderbaar
√ recyclebaar
√ onderhoudsarm

Integrale benadering

Integrale benadering is de basis van Energie Spaar Woning. Het 3d ontwerp van de woning, het interieurontwerp en het tuinontwerp helpen u om een goed beeld te krijgen van de verschillende keuzemogelijkheden van je nieuwe woning en/of tuin. Onderhoudskosten en energieverbruik worden vooraf in kaart gebracht zodat je weet waar je aan toe bent. Het energieverbruik kun je monitoren op je Ipad of smartphone. Vanzelfsprekend staat bij alles het wooncomfort en gebruiksgemak voorop.

Daarnaast kan Energie Spaar Woning je in contact brengen met architecten en bouwers die ervaring hebben met energiezuinig en duurzaam (ver)bouwen. Als u helemaal ontzorgt wil worden kan Energie Spaar Woning het gehele (ver)bouwproces voor jou begeleiden.

Kortom Energie Spaar Woning is je partner voor energiezuinig en duurzaam (ver)bouwen.

Hoe verder

De Energie Spaar Woning kan zowel in verschillende energieconcepten als diverse bouwmethoden uitgevoerd worden. Modelwoningen zijn te bezichtigen. Wij werken door geheel Nederland, maar ook in Belgie zijn wij u graag van dienst.

Graag wil ik met u in contact komen om u een advies te geven voor het bouwen van uw duurzame en energiezuinige woning. Op basis van een gesprek kan ik u dan beter adviseren, de juiste voorbeelden van woningen aanreiken met bijbehorende indicatieprijzen. Bij dit gesprek maken wij gebruik van een wooncheck en een duurzaamheidscheck en lopen het gehele bouwproces door. Maar we kunnen ook een vrijblijvend gesprek hebben met de architect om uw wensen te bespreken.
Het liefst maken wij een afspraak voor een persoonlijke toelichting van de mogelijkheden.

Slimmer wonen