Bungalow plat dak

Wilt u duurzaam, betaalbaar en snel bouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u.

Energie Spaar Woning

wat kan Energie Spaar Woning bieden

  • gezond, duurzaam en energiezuinig wonen o.b.v. de laatste technieken en ervaringen (een gezonde en comfortabele woning met een laag energieverbruik)
  • woonkwaliteit voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening
  • ontzorgen van het bouwproces, m.a.w. geen gedoe en slapeloze nachten voor u als opdrachtgever, bouwen zonder zorgen
  • heldere afspraken over budget, planning en resultaat (comfort, energieverbruik en onderhoudskosten)

hoe werkt Energie Spaar Woning
Energie Spaar Woning werkt met verschillende architecten en bouwbedrijven. Zij hebben heel veel ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Uw woning kan in verschillende bouwmethoden uitgevoerd worden. Van traditioneel, modulair, Euromac2 tot prefab in hout of staal. Maar ook in verschillende bouwstijlen van modern tot klassiek. Woningontwerpen kunt u vinden op mijn website www.energiespaarwoning.nl Misschien heeft u zelf een voorbeeld van een woning. Natuurlijk maken we graag voor u een woningontwerp passend op de bouwkavel en naar uw eigen wens.

prijzen Energie Spaar Woning
Wij werken niet met een woningcatalogus met prijslijsten. Wel hebben wij een aantal voorbeeld-woningen met indicatieprijzen. Energie Spaar Woning wil u ontzorgen met het bouwen van uw woning en hanteert twee prijzen. De bouwprijs en de All inclusive prijs. Wij willen graag alle kosten voor het bouwen van uw woning in beeld brengen. Om geen verrassingen achteraf te krijgen.

energieprestaties
Standaard wordt de woning met een energieprestatie BENG opgeleverd, overeenkomstig het huidig Bouwbesluit. Daarnaast bieden wij energiezuinigere variant aan, NOM (Nul op de meter). Hier is het energieverbruik eind van jaar theoretisch nul.

duurzaamheid
Het gebruik van duurzame materialen is onlosmakelijk verbonden met duurzaam bouwen en verbouwen. Duurzame materialen zijn materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en lang meegaan. Denk aan FSC-hout, verf zonder oplosmiddelen en het ecologische vlaswol in plaats van glas- en steenwol.

uitgangspunten voor het Energie Spaar Woning woningconcept
? comfortabel
? snel
? betaalbaar
? energiezuinig
? modulair uitbreid -/ veranderbaar
? recyclebaar
? onderhoudsarm

hoe verder
Graag wil ik met u in contact komen om u een advies te geven voor het bouwen van uw duurzame en energiezuinige woning. Op basis van een gesprek kan ik u dan beter adviseren, de juiste voorbeelden van woningen aanreiken met bijbehorende indicatieprijzen. Bij dit gesprek maken wij gebruik van een wooncheck en een duurzaamheidscheck en lopen het gehele bouwproces door. Maar we kunnen ook een vrijblijvend gesprek hebben met de architect om uw wensen te bespreken.
Het liefst maken wij een afspraak voor een persoonlijke toelichting van de mogelijkheden.

Adres gegevens

Energie Spaar Woning
De Velver 4
7141 LP GROENLO
Tel: 06-24853291
E: info@energiespaarwoning.nl
I: www.energiespaarwoning.nl