Foto: Wonen-nl-Bouwen-Verbouwen-magazine-app-gratis

Stap voor stap naar je droomhuis met Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Zelf je eigen huis laten bouwen: iets waar velen van dromen. Je hebt vast wel al ideeën hoe je droomhuis er uit moet komen te zien. Een statig pand met een rieten dak of juist een woning met een moderne uitstraling. Of misschien toch een houten woning; een huis met echt een eigen karakter. En wat te denken van de afwerking en het interieur? Ook hier heb je vast een uitgesproken mening over. Belangrijk is in ieder geval je voldoende te laten inspireren, zodat je een duidelijk idee wat wel en niet bij jou past. Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen helpt je hiermee.

Regels en vergunningen

En ben je er uit wat voor type woning je wilt en met welke bouwer je in zee gaat, dan komen de regels en vergunningen. Erg belangrijk om hier even in te duiken, zodat je achteraf niet tegen problemen aanloopt. Gelukkig nemen de meeste bouwbedrijven je tegenwoordig deze zorg uit handen, zodat jij je hier niet om hoeft te bekommeren. Daarnaast lees je in dit magazine wat je kunt verwachten in het voortraject, voordat de daadwerkelijke bouw begint. Te denken valt aan vergunningen, bouwstijlen, afspraken en samenwerking met verschillende partijen. Met welk tijdsbestek moet je rekening houden en waarom is een Plan van Aanpak zo belangrijk?

Verbouwen

Helaas is het laten bouwen van een woning niet voor iedereen weggelegd. Het kan bovendien zo zijn dat je tevreden bent met je huidige stek en daar niet weghoeft. Maar een uitbreiding of aanbouw zie je wel zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige serre of dakkapel. Zo haal je meer uit je eigen woning. Verderop in ons magazine laten we je zien hoe een verbouwing kan leiden tot een waardevermeerdering van je huis.

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen

Met handige tips, trends en voorbeelden proberen we je met Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen op weg op te helpen. En houd tijdens het (ver)bouwproces het motto van de redactie in het achterhoofd: 'het komt altijd goed!'. Het magazine is vanaf vandaag gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store en ligt tevens in de winkels.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties