Een vernieuwend ontwerp

Wie zijn eigen huis door Studio WeBuild laat ontwerpen en bouwen, kan rekenen op een verrassing. Dat ontdekten deze opdrachtgevers.

Studio WeBuild

Wie schetst jouw verbazing?

Over de unieke voordelen van Studio WeBuild
Het lijkt vanzelfsprekend. Je hebt een kavel en je gaat daarop jouw droomhuis realiseren. Wat Goldewijk betreft, is dat ook zo. Maar omdat we al sinds 1855 woningen bouwen, weten we wat erbij komt kijken. We weten hoeveel er mis kan gaan tussen tekening en bouwplaats, rekenmachine en factuur. Daarom hebben we Studio WeBuild uitgevonden. Steeds meer Nederlanders bouwen met Studio WeBuild en zijn verrast over de unieke voordelen!

Wat is Studio WeBuild
Goldewijk ontwerpt en bouwt. We hebben architecten en interieurontwerpers in huis. En tegelijk zijn we een bouwbedrijf. Dat is een unieke combinatie. Eindelijk hoef je als opdrachtgever zelf geen architect, bouwbedrijf en onderaannemers meer aan tafel samen te brengen. De voordelen van Studio WeBuild.

Meer bouwplezier
Niet erg concreet misschien: meer bouwplezier. Maar opvallend veel van onze opdrachtgevers vonden het bouwen vooral leuk. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen die een eigen huis bouwen op de traditionele manier het bouwproces intensief en complex vonden en door tegenvallers verrast waren. Goldewijk-klanten genieten daarentegen al tijdens het ontwerpen en bouwen!

Altijd een haalbaar ontwerp
Omdat de architecten en de bouwers van Studio WeBuild zo nauw samenwerken, is elk ontwerp realiseerbaar binnen jouw budget. Dat toetsen we al tijdens de ontwerpfase. Dat is echt uniek. Je voorkomt zo dat de offerte van de bouwer een ontnuchtering wordt of dat je achteraf verrast wordt door meerwerk… Je hebt honderd procent grip op jouw budget. Dit is een van de kernvoordelen van Studio WeBuild.

Een fantastisch ontwerp
De architecten van Studio WeBuild maken een fantastisch ontwerp voor jou. Van conceptuele woning en praktische twee-onder-een-kapwoning tot exclusieve woning en landhuis. Qua ervaring en creativiteit kunnen zij zich meten met de betere architectenbureaus. (Kom langs en maak vrijblijvend een afspraak.)

Volledig maatwerk
Studio WeBuild ontwerpt en bouwt geen standaardwoningen die aangepast worden. Nee, van eerste steen tot laatste dakpan wordt jouw woning individueel ontworpen en gebouwd. Maatwerk dus. Een garantie voor een unieke woning.

Een hoogwaardige uitvoering
Studio WeBuild bouwt traditioneel en duurzaam. Geen snelle prefab-bouw, maar de hoogste, ambachtelijke kwaliteit. Zo ben je zeker van lage onderhoudskosten en een waardevaste investering. Tijdens de uitvoering overleggen we bovendien met onze eigen architecten over onder meer materiaalkeuzes en detailleringen.

Geen coördinatie en controle meer nodig
Je hoeft de samenwerking tussen architect en bouwbedrijf niet te bewaken. Sterker nog: je hoeft geen onderaannemers meer in te schakelen. Studio WeBuild voert jouw complete project uit. Een verrassende ervaring. Je hoeft niet meer te coördineren en te controleren. Je hoeft slechts jouw ideeën en wensen kenbaar te maken en te genieten van het resultaat. Als je ooit een woning op de gebruikelijke manier hebt laten bouwen, weet je wat een groot voordeel dit is.

Geen miscommunicatie en misverstanden meer
“Wij dachten dat de architect het zo bedoeld had…”, “Dit ontwerp leek ons haalbaar maar we wisten niet dat het zo kostbaar is”, “We wisten niet dat we rekening moesten houden met de onderaannemer”, “Het ligt aan het bouwbedrijf”, “Het ontwerp van de architect is niet goed”…

Geloof ons: er is maar een oplossing om zelf bouwen eenvoudig te houden. Ontwerp en uitvoering in een hand geven. In alle fasen van de bouw heb je dan een aanspreekpunt die het project bewaakt. Niks miscommunicatie, niks misverstanden!

Meer weten? 
Wil je meer weten en zien van Goldewijk? Kom dan naar onze vestiging in Almere of Doetinchem. Graag bespreken we jouw bouwplannen en de mogelijkheden van Studio WeBuild. Neem contact op met onze vestiging in Doetinchem of Almere (tel. 085-750 10 50) voor een eerste verkenning van de mogelijkheden! Kijk op www.goldewijk.nl voor meer informatie en inspirerende voorbeeldontwerpen.

 

Woning met boeiende contrasten

De opdrachtgevers gaven de architect van Goldewijk graag alle ruimte. Als hun nieuwe woning maar een uitgesproken ontwerp zou krijgen. Iets wat nog niet eerder was vertoond. De opvallende kleurstelling verraadt meteen dat dit gelukt is. Goldewijk kwam met een exclusief design. Dat wil zeggen: even persoonlijk als de toekomstige bewoners ervan.

Woning met boeiende contrasten
Opvallend zijn de grote contrasten. Een grote bakstenen gevel aan de voorzijde. De lavendelblauwe gevels die de opdrachtgevers aan hun Franse vakantiehuis doen denken. Het western red cedar (uitstekend geschikt voor duurzaam bouwen), waarmee een deel van de gevels en de overstekken zijn bekleed. De verspringende zinken daken. Ze tekenen deze woning, waarvan geen aanzicht hetzelfde is. Deze exclusieve woning verraadt een progressief woonkarakter, bedoeld voor mensen met lef. En omdat alles bij elkaar paste – de wensen van de opdrachtgevers, het ontwerp, het budget, de kavel, de gemeentelijke richtlijnen – behield het oorspronkelijke ontwerp haar kracht. Zonder concessies.

Binnen en buiten exclusief 
Ook binnen zijn het de strakke vormen, heldere volumes en grote glasvlakken die de sfeer bepalen. Dat is de kunst van het ontwerpen en bouwen van een exclusieve woning: het denken in een totaalconcept. Deze woning laat zien hoe spannende architectuur buiten dan binnen de beleving bepaalt. Overigens is aan de gevel nauwelijks te zien hoe de woning is ingedeeld. Aan de voorkant zijn, behalve de entree, de werkkamer en een televisiekamer gesitueerd. De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich aan de achterzijde.

Rust en ruimte
In de tuin van deze exclusieve vrijstaande woning staat een guest house. Een kleine kopie van de woning en daarmee helemaal in stijl. Verschillende terrassen en veranda’s garanderen de opdrachtgevers rust en ontspanning. Er is altijd wel ergens zon of schaduw, dichtbij dit opvallende, lavendelblauwe huis. Inderdaad. Wie een droomhuis wil bouwen, moet woonplezier ontwerpen.Er is altijd wel ergens zon of schaduw, dichtbij dit opvallende, lavendelblauwe huis