Profielfoto van Goldewijk

Goldewijk

Midwaystraat 1, 1339 NM Almere

Over ons

160 jaar bouwinnovatie Onze roots gaan ver terug in de tijd, 1855 het jaar van onze oprichting. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf uit de Achterhoek met een grote loyaliteit aan onze klanten en medewerkers.

160 jaar bouwinnovatie
Onze roots gaan ver terug in de tijd, 1855 het jaar van onze oprichting. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf uit de Achterhoek met een grote loyaliteit aan onze klanten en medewerkers.

Gecombineerd met onze innovatieve aanpak zijn wij altijd trendsettend in de bouw geweest. De eerste woningbouwer met cataloguswoningen, woonmagazines, woonstijlen, een online configurator voor het samenstellen van je huis. De eerste bouwer van Nul op de Meter woningen in de rijbouw. En de eerste met een conceptueel bouwen aanpak volgens slimme standaardisatie.

Deze rijke traditie van vernieuwing droeg bij aan een brede aanpak van bouwen in de marktsegmenten wonen, werken, leren, zorgen en recreëren. En de realisatie van meer dan 10.000 woningen sinds onze oprichting.

Jaren geleden heeft Goldewijk besloten om de focus te leggen op de succesformule van catalogusbouw. Met volop aandacht voor de klant, met continu vernieuwing en toepassing van uitgekiende innovaties leveren wij stijlvol woonplezier.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.goldewijk.nl