Klassiek landhuis

Een eigen huis ontwerpen en bouwen, met de allure van een klassiek landhuis. Dat was de droom van deze opdrachtgevers.

Landhuis met voorname uitstraling

De opdrachtgevers van Goldewijk hadden zo hun wensen. Ze wilden een woning bouwen die hun karakter en leefstijl weerspiegelt. Een landhuis met een monumentale uitstraling. Klassiek, licht, gedetailleerd en passend in de omgeving. In het samenspel met de architect van Goldewijk ontstond een exclusieve woning.

Landhuis met voorname uitstraling
Opvallend is de symmetrie in de gevel. Het markante middelpunt aan de voorzijde is de entreepartij. Een volwaardige middenbeuk die, met zijn stuukwerk en uitgemetselde hoeken, het landhuis een voorname uitstraling geeft. De kapitelen links en rechts van de voordeur en het ornament bovenin herinneren aan lang vervlogen tijden.

Woonplezier
De woonstijl die de buitenkant belooft, wordt binnen waargemaakt. Het leven in dit landhuis speelt zich af onder hoge plafonds, tussen stijlvolle dubbele deuren en rond een robuuste schouw. Een tuinkamer, aan de zonnige achterzijde, maakt het mogelijk om in elk seizoen van de tuin te genieten.

Een droomhuis
Vier slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping bieden volop leefruimte. De zolder kan naar inzicht van de opdrachtgevers benut worden. Goldewijk ziet dat als een onderdeel van duurzaam bouwen. Niet alleen bouwen met mooie, duurzame materialen, maar zo ontwerpen dat de woning altijd functioneel is. Wie zelf een huis bouwt, richt zich al snel op actuele woonwensen.

Goldewijk kijkt echter graag vooruit. De meest exclusieve woning, de mooiste villa en het meest charmante landhuis is een huis dat levenslang woonplezier biedt. De bewoners die samen met Goldewijk deze woning bouwden, beschouwen het dan ook als een droomhuis. Ze kozen ervoor hun eigen huis te bouwen. Het resultaat is een villa die elk jaar mooier zal worden.

 

 

 

Studio WeBuild

 Wie schetst jouw verbazing?

Over de unieke voordelen van Studio WeBuild
Het lijkt vanzelfsprekend. Je hebt een kavel en je gaat daarop jouw droomhuis realiseren. Wat Goldewijk betreft, is dat ook zo. Maar omdat we al sinds 1855 woningen bouwen, weten we wat erbij komt kijken. We weten hoeveel er mis kan gaan tussen tekening en bouwplaats, rekenmachine en factuur. Daarom hebben we Studio WeBuild. Steeds meer Nederlanders bouwen met Studio WeBuild en zijn verrast over de unieke voordelen!

Wat is Studio WeBuild?
Goldewijk ontwerpt en bouwt. We hebben architecten en interieurontwerpers in huis. En tegelijk zijn we een bouwbedrijf. Dat is een unieke combinatie. Eindelijk hoeft u als opdrachtgever zelf geen architect, bouwbedrijf en onderaannemers meer aan tafel samen te brengen. De voordelen van Studio WeBuild.

Meer bouwplezier
Niet erg concreet misschien: meer bouwplezier. Maar opvallend veel van onze opdrachtgevers vonden het bouwen vooral leuk. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen, die een eigen huis bouwen op de traditionele manier het bouwproces intensief en complex vonden en door tegenvallers verrast waren. Goldewijk-klanten genieten daarentegen al tijdens het ontwerpen en bouwen!

Altijd een haalbaar ontwerp
Omdat de architecten en de bouwers van Studio WeBuild zo nauw samenwerken, is elk ontwerp realiseerbaar binnen jouw budget. Dat toetsen we al tijdens de ontwerpfase. Dat is echt uniek. Je voorkomt zo dat de offerte van de bouwer een ontnuchtering wordt of dat je achteraf verrast wordt door meerwerk… Je hebt honderd procent grip op jouw budget. Dit is een van de kernvoordelen van Studio WeBuild.

Een fantastisch ontwerp
De architecten van Studio WeBuild maken een fantastisch ontwerp voor jou. Van conceptuele woning en praktische twee-onder-een-kapwoning tot exclusieve woning en landhuis. Qua ervaring en creativiteit kunnen zij zich meten met de betere architectenbureaus. (Kom langs en maak vrijblijvend een afspraak.)

Volledig maatwerk
Studio WeBuild ontwerpt en bouwt geen standaardwoningen die aangepast worden. Nee, van eerste steen tot laatste dakpan wordt jouw woning individueel ontworpen en gebouwd. Maatwerk dus. Een garantie voor een unieke woning.

Een hoogwaardige uitvoering
Studio WeBuild bouwt traditioneel en duurzaam. Geen snelle prefab-bouw, maar de hoogste, ambachtelijke kwaliteit. Zo ben je zeker van lage onderhoudskosten en een waardevaste investering. Tijdens de uitvoering overleggen we bovendien met onze eigen architecten over onder meer materiaalkeuzes en detailleringen.

Geen controle meer nodig
Je hoeft de samenwerking tussen architect en bouwbedrijf niet te bewaken. Sterker nog: je hoeft geen onderaannemers meer in te schakelen. Studio WeBuild voert jouw complete project uit. Een verrassende ervaring. Je hoeft niet meer te coördineren en te controleren. Je hoeft slechts jouw ideeën en wensen kenbaar te maken en te genieten van het resultaat. Als je ooit een woning op de gebruikelijke manier hebt laten bouwen, weet je wat een groot voordeel dit is.

Geen miscommunicatie en misverstanden meer
“Wij dachten dat de architect het zo bedoeld had…, “Dit ontwerp leek ons haalbaar maar we wisten niet dat het zo kostbaar is”, “We wisten niet dat we rekening moesten houden met de onderaannemer”, “Het ligt aan het bouwbedrijf”, “Het ontwerp van de architect is niet goed”…
Geloof ons: er is maar een oplossing om zelf bouwen eenvoudig te houden. Ontwerp en uitvoering in een hand geven. In alle fasen van de bouw hebt u dan een aanspreekpunt die het project bewaakt. Niks miscommunicatie, niks misverstanden!

Meer weten? 
Wil je meer weten en zien van Studio WeBuild kom dan naar onze vestiging in Almere of Doetinchem. Graag bespreken we meteen jouw bouwplannen en de mogelijkheden van Studio WeBuild. Neem contact op met onze vestiging in Almere of Doetinchem (tel. 085-750 10 50), voor een eerste verkenning van de mogelijkheden! Kijk op www.goldewijk.nl voor meer informatie en inspirerende voorbeeldontwerpen.