string(1) "p"

Je droomvilla bouwen met Goldewijk

Heb je besloten om je droomhuis te (laten) bouwen? Denk dan aan Goldewijk bouwen.

Goldewijk bouwen

Bij het bouwen van een huis komt veel kijken. Allereerst kies je natuurlijk een ontwerp uit of laat je een ontwerp voor jouw nieuwe woning maken. Vervolgens ga je verder in op de details van je woning en daarna is het tijd om het huis echt te gaan bouwen. In al deze stappen staat Goldewijk voor je klaar.

Eigen ontwerp of cataloguswoning

Een nieuw huis bouwen begint bij het ontwerp. Goldewijk biedt hierin twee opties. Je kunt een cataloguswoning kiezen of een speciaal ontwerp door ons laten maken. Kies je voor een cataloguswoning, dan heb je nog steeds ontzettend veel opties. De afmetingen, indeling en afwerking van het huis bepaal je namelijk zelf. Heb je al helemaal in gedachten hoe jouw huis eruit moet gaan zien? Onze architecten helpen je om dit beeld om te zetten naar een ontwerp. Zij ontwerpen samen met jou een woning waarin al jouw woonwensen zijn verwerkt.

Van jouw nieuwe huis een thuis maken

Na de ontwerpfase kunnen wij beginnen met het bouwen van jouw nieuwe woning! Goldewijk heeft al meer dan 160 jaar ervaring in de bouw. Je huis bouwen wij dan ook met veel passie en vakmanschap. Zodra je huis opgeleverd wordt wil je zo snel mogelijk comfortabel wonen. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen, van het maken van belangrijke berekeningen tot het aanvragen van vergunningen. In die tijd kun jij je richten op de inrichting van je huis, kortom: het maken van een thuis van jouw nieuwe woning. Wil je hierover advies? Onze interieurontwerpers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.goldewijk.nl