Foto: 2014/Wonen-Bouwen-Verbouwen.jpg

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen: op naar je droomhuis!

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen lees je gratis in de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Er breekt een spannende (en leuke) periode voor je aan. Je hebt net een kavel gekocht en gaat je droomhuis hierop (laten) bouwen óf je gaat je huidige woning verbouwen. In ieder geval staat er veel te gebeuren. Met dit magazine als inspiratiebron kom je weer een stuk dichter bij je nieuwe (t)huis.

Op verschillende manieren voorzien we je van informatie. Als je bijvoorbeeld in gesprek gaat met een bouwbedrijf is het handig dat je op hoogte bent van vergunningen en verplichtingen, maar ook van de vele mogelijkheden. Dat je op de hoogte bent van de diverse bouwstijlen, de voordelen hiervan én bijvoorbeeld de toekomstige energienormen. Duurzaamheid blijft namelijk 'in the picture'. Dus goed om te weten waar je op moet letten en wat je eventueel aan je huidige woning kunt verbeteren. Wij doken in de materie!

Ga je huidige woning onder handen nemen? Ook dan moeten er vele beslissingen genomen worden. Ga je een serre aanbouwen of wil je juist een kelder? Pak je de gevel aan of moet er een nieuw dak komen? Wij laten je zien wat er mogelijk is. Met tips en inspirerende voorbeelden helpen we je op weg. Eén tip die we je nu alvast kunnen geven: houd tijdens het verbouwproces ons credo in je achterhoofd: 'het komt altijd goed'.

Het magazine is vanaf gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store en ligt tevens in de winkels.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Publicatiedatum: 23 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties