QuickScan Bouwkosten; als je zekerheid wilt

Als je bezig bent met een nieuwbouwplan dan wil je weten of je met een haalbaar project bezig bent.

QuickScan Bouwkosten van iTX BouwConsult biedt nu de logische oplossing om snel inzicht te krijgen in de bouwkosten.

Waarom een QuickScan Bouwkosten?

Niets is spannender dan plannen maken voor een nieuwe woning. Je laat een leuk ontwerp maken door een architect, bouwkundige of aannemer. Wegdromen in je nieuwe huis, wat is er mooier dan dat. Dromen kunnen ook bedrog zijn, leert ons Marco Borsato. Voor je het weet ben je bezig met een luchtkasteel, gebouwd op gevaarlijk drijfzand. Voorkom teleurstelling en laat je bouwplannen doorrekenen met de QuickScanBouwkosten. De QuickScanBouwkosten is een betrouwbare methode om met behulp van de elementen begrotingsmethodiek je ontwerpschetsen door te laten rekenen. Wil je een totaalplaatje van alle kosten dan is de QuickScanBouwkosten simpel uit te breiden met de module Stichtingskosten.

De QuickScan Bouwkosten is bedoeld voor opdrachtgevers met bouwplannen die al iets op papier hebben staan. Een schets van de plattegrond waarop duidelijk is te zien welke ruimten het huis bevat is al voldoende. Als ook al een beeld van de gevels aanwezig is dan is dat helemaal mooi.

Wat kost een QuickScan Bouwkosten?

Met de QuickScan Bouwkosten heb je direct inzicht in de bouwkosten van je ontwerp. Voor meer informatie en de kosten van een QuickScanBouwkosten ga naar www.iTX-BouwConsult.nl.

Publicatiedatum: 16 maart 2016

reacties
anderen bekeken ook

Mooie woning type Portland

Bouwen en renoveren: inspiratie en tips

Guido van Loon

Dubbelwandige vakantiewoning

Wonen in je chalet

Guido van Loon

Kan ik een huis kopen? Vijf tips om erachter te komen!

Guido van Loon

Energiezuinige grote chalet

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie