Lighthouse Living speelt in op zelfbouwtrend


Met Lighthouse Living vereenvoudigt architect Sanne Boks het proces om zelf je droomhuis te bouwen, je wordt begeleid tijdens het ontwerp- en bouwtracject.

Mensen die een huis willen bouwen zonder keuzestress kunnen vanaf nu terecht bij architect Sanne Boks. In een online configurator kunnen zij hun eigen huis samenstellen. Uniek is dat de huizen helemaal afgewerkt worden opgeleverd in plaats van casco én dat er van high-end materialen gebruik wordt gemaakt. Boks speelt met Lighthouse Living in op de trend om zelf een huis te bouwen en heeft daarvoor een simpel stappenplan ontwikkeld.

Cijfers van het CBS laten zien dat in 2016 38% meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen voor particuliere opdrachtgevers werden verleend ten opzichte van het jaar ervoor. Daarbij komt dat er op dit moment al een tekort van 178.000 woningen is, wat ervoor zorgt dat steeds meer Nederlanders kiezen zelf een huis te laten bouwen.

De zeven stappen

De eerste keuze in het stappenplan van Lighthouse Living is die uit een van de drie basisvormen. Daarna kan het gewenste type gevel worden geselecteerd, dat meteen te zien is in een 3D-model. Dan is de afmeting aan de beurt, gevolgd door de indelingen voor de begane grond en voor de verdieping. Denk aan de plek van de keuken en het aantal badkamers en slaapkamers. De optie voor twee verschillende milieubewuste energiepakketten met wel of geen zonnepanelen is de volgende. Dan volgt de interieurafwerking. Hierin gaat Lighthouse Living een stap verder dan gebruikelijk door het huis volledig afgewerkt op te leveren inclusief luxe keuken en onder andere eikenhouten vloeren.

Om het plaatje helemaal af te maken is er de mogelijkheid tot interieuradvies zodat er meteen een thuisgevoel gecreëerd wordt. Ook hierbij is er keuze uit verschillende stijlen, samengesteld door gerenommeerde interieurstylisten. Zo ontstaat een huis dat helemaal naar wens is op het moment dat het opgeleverd wordt.

AANBEVOLEN

Wonen in je chalet

Nederland kent zo'n 100.000 vakantiewoningen. De mate van luxe van zo'n recreati...

Mooie woning type Portland

Woning Type Portland van Concreto Home. Leverbaar vanaf € 180.895,-

Energiezuinige grote chalet

Volledig energiezuinige chalet Burgerland van Prima.

Dubbelwandige vakantiewoning

Kan ik een huis kopen? Vijf tips om erachter te komen!

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is niet zo gemakkelijk als bijvoorbeeld e...

Zelf verhuizen of laten verhuizen?

Eén van de eerste knopen die je wat betreft je verhuizing moet doorhakken, is d...

Advertentie