Foto: groothuisbouw-duurzaam-bouwen-1

Jouw wensen. Jouw woning.

Is het tijd voor een nieuw huis? Of wordt het zelfs je eerste optrekje? Vele huizen die je nu op de markt ziet, zijn op minstens een paar punten nadelig.

Ofwel de ligging is niet goed - zowel logistiek als qua zon- en windrichting - of juist het aantal kamers, het tuinoppervlak, de indeling… zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het liefste, het allerliefste, zou je daarom een eigen huis bouwen. Een woning die helemaal is ingericht naar jouw smaak en aan al je wensen voldoet. Ook qua ligging. En logistiek. O ja, en die tuin natuurlijk. Die tuin…

Ons advies; doe het gewoon! Door Groothuisbouw in te schakelen kun jij al je plannen verwezenlijken. Je blijft altijd binnen budget door de woningen en specificaties van jouw voorkeur te selecteren. In zeven stappen kun jij via de website van Groothuisbouw al een goede indruk krijgen van jouw nieuwe stek en hoe het kostenplaatje eruit gaat zien. Geen zorgen; je betaalt pas bij oplevering!

Groothuisbouw heeft al meer dan twee decennia lang ervaring met het bouwen van nagenoeg ieder type woning. In de afgelopen jaren hebben we er al meer dan 2000 mogen realiseren, dus elk soort huis van onze hand komt er prachtig uit te zien. En alles volgens jouw strenge maar rechtvaardige eisen.

Gasloos bouwen… ook jouw toekomst telt!

Een nieuw huis. Dat is een investering in je heden maar ook in je toekomst. En dat zie je terug in de trend die gasloos bouwen heet en ook wel all-electric constructie genoemd wordt.

Kort gezegd betekent het dat een woning niet meer van gas afhankelijk is maar volledig via elektriciteit van energie wordt voorzien. Vanuit de Nederlandse regering wordt deze manier van duurzaam bouwen gestimuleerd. Sterker nog, in 2020 moeten alle woningen gasloos worden opgeleverd!

Een groot voordeel van een all-electric woning is dat het energieverbruik veel lager is, wat je dan ook zult merken in uw portemonnee. Dat geldt helemaal als u ervoor kiest om zonnepanelen te laten installeren, waarmee je op milieuvriendelijke wijze elektriciteit opwekt! Als je voor gasloos bouwen kiest, levert dat een woning op die toekomstbestending en duurzaam is. Ook draag je niet de kostenpost van een gasaansluiting met je mee en profiteer je van een volledig waardebehoud van jouw huis; deze is immers gebouwd volgens de voorschriften van de toekomst!

2020 komt steeds dichterbij en dat weten we bij Groothuisbouw maar al te goed. Daarom wordt iedere woning die wij bouwen zonder gas verwarmd! Als je toch helemaal weg bent van de charme van een gaskachel, kun je eenvoudig een elektrisch model uitkiezen met dezelfde uitstraling.
Wil je meer weten over wat gasloos bouwen voor jou gaat betekenen, nu en in de toekomst? Neem dan gerust contact op met de adviseurs van Groothuisbouw.

Reacties