Foto: 2017/woning-nu-bouwcoach.jpg

Bouwcoach maakt particuliere nieuwbouwtrajecten succesvol

Nieuw concept ondersteunt particuliere bouwer bij de bouw van nieuwe woning.

De Woning van Nu is een nieuw concept waarbij particulieren die een huis willen laten bouwen stap voor stap door een bouwcoach worden bijgestaan in het nieuwbouwtraject. Gangbare nieuwbouwtrajecten zijn vaak te onoverzichtelijk en complex waardoor de opdrachtgever onbewuste keuzes maakt. Dit leidt tot onverwachte situaties die extra geld en energie kosten. De bouwcoaches van Woning van Nu maken opdrachtgevers bewust van elke keuze in het traject.

Het is de missie van de bouwcoaches van Woning van Nu om particuliere bouwers slimmer te maken door ze bij elke stap van de benodigde informatie te voorzien. Dat begint al bij het selecteren van de kavel. Past de kavel wel bij de woonwensen en het budget van de opdrachtgevers? Vervolgens staat de bouwcoach de opdrachtgevers bij tijdens de realisatie van het ontwerp inclusief het bouwsysteem, het rondkrijgen van de vergunning en de aanbesteding van het project. Ten slotte controleert de bouwcoach ter plekke op de bouw of de aannemer volgens afspraak werkt.

Particuliere bouwers kennis bieden

Oprichter van Woning van Nu is Bakir Abu Shama. Bakir is een projectmanager en adviseur voor de particuliere bouwplannen. Hij heeft veel ervaring binnen de uitvoering van de bouw, de gemeentelijke vergunningsafdeling en bij architectenbureaus. “Ik merkte dat ik particuliere en zakelijke klanten vooral aan het coachen was bij hun bouwplannen. Met Woning van Nu is het mijn doel om opdrachtgevers van veel kennis te voorzien zodat ze bewuste keuzes maken. In de praktijk gaat dit namelijk nog vaak mis. Nieuwbouwtrajecten zijn vaak te complex en onoverzichtelijk”, aldus Bakir.

Feestelijke opening

Op 1 juli aanstaande wordt Woning van Nu feestelijk geopend. Vanaf 15:00 uur zijn geïnteresseerden welkom op het kantoor aan de Ulgersmaweg 47 in Groningen. Woning van Nu presenteert zichzelf onder genot van een hapje en een drankje en er is gelegenheid om de bouwcoaches te ontmoeten. Ook worden er alvast belangrijke vraagstukken binnen het nieuwbouwtraject besproken. Zo gaan aanwezigen direct met meer kennis weer naar huis.

Geïnteresseerden voor de opening mogen zich via info@woningvannu.nl of 050-57 77 566 aanmelden. Kijk op www.woningvannu.nl.

Reacties