Foto: 2021/tado-Slimme-Bedrade-Thermostaat-Starter-Kit-V3-plus-Radiatorknoppen-2-pack.jpg

tado° slimme thermostaten Black Friday deals - tot wel 40% korting

Tijdens Cyber Week en Black Friday geeft tado° grote kortingen op zijn slimme thermostaten die je helpen je huis warm en comfortabel te houden.

Zeker nu de verwarmingskosten en energieprijzen ongekende hoogten bereiken. Uit een recent onderzoek bleek dat slimme thermostaten de meest kosteneffectieve manier zijn om energiekosten te besparen en CO2-uitstoot te verminderen. Door intelligente controle over het verwarmingssysteem helpt tado° om gemiddeld 22% te besparen op de jaarlijkse energierekening. Consumenten kunnen met de slimme thermostaat van tado° dus niet alleen op de korte termijn geld besparen tijdens de Cyber Week en met Black Friday deals, maar ook op de lange termijn.

De oplossingen van tado° zijn compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen, kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden, maken het mogelijk om verschillende kamers onafhankelijk van elkaar aan te sturen en werken naadloos samen met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.

Er zijn meerdere tado° Cyber Week en Black Friday deals, maar kijk zeker naar deze deal:

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ plus Radiatorknoppen 2-pack
Korting: tot 40%
RRP: €349,99
T/m 29-11
Deze en andere deals zijn beschikbaar op Tink NL , Coolblue, Bol.com, HelloSmart

tado°’s belangrijkste skills zijn Geolocatie, Open Raam Detectie, Aanpassingen aan Weersvoorspellingen, Care & Protect en Binnenklimaat Comfort. Deze zorgen samen voor een energiezuinig en comfortabel huis. Daarnaast kun je de temperatuur in je huis altijd en overal via de smartphone app of met jouw stem beheren. Het perfecte cadeau voor iedereen die energie wil besparen, terwijl het comfort en klimaat in jouw huis verbetert.

Reacties