Foto: 2021/slimme-thermostaat-energie-besparen.jpg

Slimme thermostaat, fantastische functies

Energieverbruik in tijden waar de gasprijs zo sterk omhoog schiet is een belangrijke factor. Een slimme thermostaat kopen, is dan geen overbodige luxe.

Guido van Loon

Wonderbaarlijke technologie, Smart Geofencing, werkt met behulp van de locaties services welke via de bedienings vriendelijke app in smartphones zijn ingebouwd. Dit, gecombineerd met routinematige leertechnologie, optimaliseert je verwarming zodat deze zo efficiënt mogelijk werkt. De winst in comfort is fenomenaal, het maakt wonen zo veel fijner. Het energieverbruik in deze dure tijden waar de gasprijs zo sterk omhoog schiet is natuurlijk ook een belangrijke factor waar een slimme thermostaat kopen, geen overbodige luxe is.

Geofencing is een intelligente toevoeging, waar het voordeel al bij eenvoudige thermostaten met aanwezigheidsdetectie het verbruik verminderd. Energie dat bij standaard thermostaten vaak niet efficiënt gebruikt wordt. Het kan tot 25% besparen op je jaarlijkse energierekening en werkt met zone regeling, zodat alleen de ruimte waar je verblijft wordt verwarmd.

Bediening vanaf je smartphone

Slimme Thermostaten werken met geofencing en draadloos via wifi die beschikbaar is in de Google Play Store en de App Store.
Als je geen Android of iOS gebruikt, hebben we je gedekt, bedien je systeem gewoon vanuit je browser met de web-app.

Slim besparen met kamerthermostaat

Bespaar tot € 400 per jaar met een smart kamerthermostaat.
Continue efficiëntie en kostenbesparingen met een slimme thermostaat. De beste beschikbare energiebesparende modellen zijn zelflerend, ondersteuning door geofencing en bouwen schematisch een zo efficiënt mogelijk temperatuurregeling op basis van uw voorkeuren en gewoontes. Zo krijgt u altijd de beste deal en betaalt u nooit meer te veel op jouw energierekening. Gebruik een slimme thermostaat voor een gecombineerde besparing van vele honderden euro’s, jaarlijks op jouw energierekening.

 

Reacties