string(1) "p"

Radiatorbekleding: welk design past bij jou?

De metalen radiatorbekledingen van Sentimo zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedereen een passende stijl!

Solid

Onze Solid uitvoering heeft een vlakke voorplaat en is helemaal strak. Deze uitvoering is het minst opvallend, maar geeft je oude radiator wel de look van een designradiator. De Solid uitvoering past bij iedere woonstijl, maar als je van modern en strak houdt is hij helemaal perfect. De vlakke plaat zorgt voor een rustige aanblik. Dit maakt hem erg geschikt om je radiator zoveel mogelijk weg te werken. Als je kiest voor een Solid uitvoering in dezelfde kleur als de muur dan gaat je radiator helemaal op in het interieur en valt hij bijna niet meer op.

Groove

Is jouw interieurstijl een tikkie stoerder? Dan is de uitvoering Groove misschien wat voor jou. Een radiatorbekleding in de uitvoering Groove heeft een voorplaat met horizontale groeven om de 5 cm. Dit maakt hem wat speelser en opvallender. Ideaal voor als je jouw interieur net dat beetje extra wilt geven. De uitvoering Groove staat altijd erg mooi in ruimtes met lange radiatoren. Dit maakt de ruimte optisch namelijk langer. Een mooi effect!

Classic

Woon je in een oud huis en houd je van klassieke details? Ga dan absoluut voor een radiatorbekleding in de uitvoering Classic. De voorplaat van de Classic uitvoering heeft een kader. Dit geeft je radiator een nieuwe look, maar wel geheel in stijl. Deze uitvoering past perfect bij andere klassieke details als lambrisering, ornamenten en chique plinten. Perfect voor een wat klassieker of landelijker interieur.

Weet jij al voor welke uitvoering je gaat kiezen? Dan nu alleen de kleur nog! Stel snel je radiatorbekleding samen en kies een kleur uit onze collectie van ruim 40 verschillende kleuren.

Stel je radiatorbekleding samen!