Het kleurenpallet van Vasco

Vasco is niet enkel trendsetter op het gebied van designradiatoren, maar ook in het aanbod van kleuren voor haar designradiatoren.

De juiste kleur maakt van je radiator een ware eyecatcher in je badkamer, keuken of woonkamer en zorgt ervoor dat hij mooi combineert met andere elementen, materialen en kleuren in je interieur.

Trendy kleuren voor je Vasco designradiator
Onze Vasco-trendwatchers laten zich inspireren op internationale beurzen waar ze op zoek gaan naar de laatste nieuwe ontwikkelingen en kleurentrends. Terwijl de voorbije jaren aardekleuren en mat-zwart het goed deden, is dat nu het geval voor o.a. goud, brons en zilver. Tinten die Vasco als “nobele kleuren” omschrijft, omdat ze afgeleid zijn van hoogwaardige edelmetalen, helemaal passend in het high end-segment producten waarin Vasco actief is. Kleur daarom je interieur met één van de zes nobele trendkleuren van Vasco: pink, silver, pearl beige, gold, curry en bronze.

Hoogwaardig lakproces
Vasco biedt een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op al haar producten, inclusief de lak en waterdichtheid. Vasco hanteert een hoogwaardig en kwalitatief lakproces, net zoals in de autoindustrie. Vasco-radiatoren worden eerst voorzien van een KTL-grondlaag (anti-corrosie), die ingebakken wordt op een temperatuur van ca. 200 °C. Daarna volgt een tweede coating met poederlak, waarna de radiator een tweede keer op dezelfde temperatuur ingebakken wordt.

Standaardkleuren voor radiatoren
Vasco radiatoren zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016 (verkeerswit) of S600 (verkeerswit met structuur). S600 wordt standaard aangeboden voor alle aluminium radiatoren, FlatLine collectie, Vintage en voor Niva. RAL 9016 wordt standaard aangeboden voor alle overige radiatoren. De FlatLine collectie is enkel in S600 verkrijgbaar. Raadpleeg de technische prijslijst voor alle informatie over het Vasco kleurenaanbod.

Meer informatie
Wens je graag meer informatie? Neem een kijkje op de website van Vasco!