Profielfoto van Zo Veilig

Zo Veilig

Xenonstraat 71, 1362 GG Almere

Over ons

Bij Zo Veilig hebben we een uniek beveiligingssysteem dat zowel gericht is op een veilig gevoel als op een makkelijk en comfortabel leven. Wij combineren dit door gebruik te maken van slimme producten die allemaal via één app te bedienen zijn. Qua veiligheid kunt u dan denken aan rookmelders, camera’s en bewegingsmelders. En qua comfort aan een videodeurbel, een op afstand te bedienen deurslot, en slimme stopcontacten die uw energieverbruik weergeeft.

Zo Veilig helpt u graag om uw woning veilig én extra comfortabel te maken. Dit doen wij door middel van verschillende pakketten. Wij combineren dit door gebruik te maken van slimme producten die allemaal via één app te bedienen zijn. Qua veiligheid kunt u dan denken aan rookmelders, camera’s en bewegingsmelders. En qua comfort aan een videodeurbel, een op afstand te bedienen deurslot, en slimme stopcontacten die uw energieverbruik weergeeft.
Al deze componenten zijn dus via uw smartphone, tablet maar ook via een codebedieningspaneel te gebruiken. U kunt zelf push notificaties instellen voor de meldingen die u wilt krijgen. Ook kunt u via zogenaamde ‘scenes’ uw hele huis via klik op de app klaarmaken voor als u gaat slapen, of als u weg bent. In het laatste geval kunt u bijvoorbeeld als u in de auto wegrijdt via één klik de voordeur op slot doen, en het alarmsysteem inschakelen.