Profielfoto van You & Home Living

You & Home Living

Noordereinde 249, 1243 JV 's Graveland

Over ons

Over You & Home Living

PRACHTIGE SCHATTEN
Een authentiek pand (800 m2) vol met prachtige schatten die meegebracht lijken van verre reizen. Van stoer Chinees hout tot Hollands antiek met hier en daar een beetje gekkigheid. Voor ons is kleur de sleutel tot succes. Het zorgt voor warmte en persoonlijkheid: producten uit India, met intense kleurpigmenten en geleefd hout. You&Home is verfrissend en heeft altijd de nieuwste trends. Onze unieke mix van stijlen zorgt voor een mooie spanning in het interieur.

MEUBELS
You&Home Living is gespecialiseerd in meubels zoals

-vitrinekasten & buffetkasten
-commodes, side-tabes en bureau’s
-tafels en stoelen
-lampen en decoratieve woninginrichting.

De meubels worden door ons gerestyled en kan eventueel op maat samengesteld worden.

ACCESSOIRES
Voor ons is kleur de sleutel tot succes. Het zorgt voor warmte en persoonlijkheid: producten uit India, met intense kleurpigmenten en geleefd hout. You&Home is verfrissend en heeft altijd de nieuwste trends. Onze unieke mix van stijlen zorgt voor een mooie spanning in het interieur.

VERLICHTING
Een uitgebreid assortiment lampen in diverse vormen en maten voor een gezellige sfeer in huis vindt u bij You & Home Living. Zo kunt u bij ons terecht voor de welbekende oosterse lamp maar u kunt ook bij ons terecht voor Aziatische en Industriële lampen.

Een overzicht van ons aanbod in lampen:

Staande Lampen
Vloerlampen
Industriële lampen
Hanglampen
Naast ons aanbod in lampen hebben wij ook een groot aanbod in lampenkappen. U kunt de lampenkappen los bij ons bestellen of kunt deze in combinatie met een gewenste lampenvoet bestellen.