Profielfoto van Woonkasteel

Woonkasteel

Groest 94, 1211 EE Hilversum

Over ons

Woonkasteel is het adres voor zachte- en harde vloeren, gordijnen en zonwering, banken en klein meubelen, vloerkleden en sierkussens. Wij installeren en plaatsen al onze producten.

Onze winkel

Woonkasteel het adres voor zachte- en harde vloeren, gordijnen en zonwering, banken en klein meubelen, vloerkleden en sierkussens. Wij installeren en plaatsen al onze producten.

Onze mensen

Al bijna 7 jaar staan onze medewerkers klaar om uw te adviseren. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. Naast onze verkoopadviseurs, hebben wij een aantal vakmensen lopen. Indien gewenst kunnen zij uw vloer of zonwering plaatsen. Naast onze uitmuntende service hebben wij korte bezorg- en leveringstijden.

Showroom:

In onze showroom staat de koffie altijd klaar voor een prettige kennismakingsgesprek zowel met onze producten als onze mensen. Heeft u geen tijd om langs te komen, geen punt een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u ook uw woning omtoveren in een sfeervolle woning? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.WOONKASTEEL.NL 

  WWW.WOONKASTEEL.NL