string(1) "b"
Profielfoto van Wivo.nl

Wivo.nl

Compagniestraat 10, 7826 TB Emmen

Over ons

Wivo.nl is een veelzijdig dienstverlenend bedrijf voor Bouw en Industrie en werkzaam door heel Nederland en gedeeltes van Duitsland en Belgie.De klantenkring bestaat uit een groot aantal bouwbedrijven, tegelzetbedrijven, bouwmaterialenhandel en industrievestigingen. Naast een uitgebreid pakket aan produkten voor afdichting, verlijming, coatings en voegen, leveren zij af magazijn of via de webshop een groot assortiment aan gereedschappen voor de verwerking.

bedrijfsinformatie

Wivo.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei soorten van afdichtingen voor de bouw.

Zo verzorgen wij voor diverse tegelzet- en aannemers bedrijven 2-componenten voegvulling, maar ook elastische voegvulling wordt door ons op professionele wijze uitgevoerd.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het aanbrengen van coating systemen en zijn wij het adres voor het afdichten van (lekke) kelders.

Wivo.nl heeft door de ruim 20 jaar ervaring de benodigde kennis in huis om voor al deze afdichtingen de juiste oplossingen en producten te bieden.

Onze klanten bestaan uit aannemers en tegelzetbedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons op het juiste adres.

Ons werkgebied bestrijkt behalve Nederland, ook Duitsland en België.

Op verzoek kunnen wij per project u een passende aanbieding doen of van vrijblijvend advies voorzien.

Mocht het nodig zijn komen wij graag ter plekke de situatie bekijken.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
• Voldoende kennis en ervaring
• Voor totale afdichting
• Ruim 20 jaar ervaring
• Professionele wijze uit te vloeren

Webshop

In deze webshop vind je een uitgebreid pakket aan hoogwaardige producten voor bouw en industrie.

Vanachter je PC kun je rustig winkelen en je bestellingen plaatsen, waarbij zij als regel aanhouden 'vandaag voor 15.00 uur besteld, morgen in huis'.

25 jaar ervaring

In de meer dan 25 jaar ervaring met het aanbrengen van 2-componenten voegmortels, vloercoatings, kelderafdichting en elastische voegvulling hebben wij een reeks van producten geselecteerd welke in de praktijk hebben bewezen in kwaliteit en doelmatigheid van topklasse te zijn.

Indien gewenst kunnen zij per project een vrijblijvend advies uitbrengen c.q een passende aanbieding maken. Zonodig kunnen ze op het werk de situatie bekijken.