Profielfoto van Wijzonol

Wijzonol

Russenweg 14, 8041 AL ZWOLLE

Over ons

Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf.

Wijzonol

Dat komt niet doordat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkeling van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Met bijna 100 jaar ervaring zijn ze vernieuwend op het terrein waar we zoveel van weten. Wat goed is, willen we behouden en van daaruit verder verbeteren.

Daarbij verliezen we vooral niet uit het oog dat vernieuwingen alleen zinvol zijn als die de gebruikers ook echt vooruit helpen.

Wijzonol staat voor vakmanschap van nu

We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren. Schilderen is een ambacht. Dat begrijpen we bij Wijzonol. Al 100 jaar maken wij met veel passie en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen, specialisten uit het schildersvak, die weten welke ontwikkelingen er in de markt spelen. Onze ambitie: het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten.

In ons R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.