string(1) "b"
Profielfoto van Wijnbeek Sanitair BV

Wijnbeek Sanitair BV

Molenwerf 1, 1911 BK Uitgeest

Over ons

Wijnbeek sanitair B.V. adviseert zowel groothandels als sanitairbedrijven over de toepassings-mogelijkheden van onze producten. De merken die wij vertegenwoordigen zijn: Pressalit, Schwab, Provex, Sam en Fiora.

Wijnbeek Sanitair


Wij adviseren zowel groothandels als sanitairbedrijven over de toepassings-mogelijkheden van onze producten. De merken die wij vertegenwoordigen zijn:

- Pressalit: Toiletzittingen
- Schwab: Onderdelen voor inbouwreservoirs

De producten zijn te verkrijgen bij diverse sanitairspecialisten. Bezoek onze website voor informatie en verkoopadressen. Hier kunt u tevens folders downloaden of aanvragen.

Op de website Wonen.nl kunt u artikelen terugvinden van het merk Pressalit. Pressalit A/S is een Deens familiebedrijf, een internationaal georiënteerde onderneming met ongeveer 300 medewerkers. 

Pressalit werkt in twee productgroepen: Pressalit Seats en Pressalit Care. Het hoofdkantoor en productie zijn gevestigd in Ry, waar zowel universele als serie-gebonden zittingen worden geproduceerd. Pressalit is echter ook een innovatief design bedrijf, dat met trots nieuwe hoogwaardige producten ontwikkelt en produceert. Zodoende hebben we een lange historie in samenwerkingen met toonaangevende partijen op het gebied van design in onze branche. In 2016 wonnen we zelfs de Red Dot Design Award voor de modellen uit het SWAY programma. Naast design en kwaliteit hechten wij zeer aan MVO beleid
(Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), dat diep geworteld is in onze ondernemingsstrategie. In dit kader ondersteunt Pressalit de 12 SDG-doelen van de VN (mondiale doelen voor duurzame ontwikkeling) met speciale nadruk op drie daarvan:

- Doelstelling 4: Kwaliteit van onderwijs – wij geloven dat ook de best gekwalificeerde
personeelsleden zich moeten blijven door ontwikkelen.

- Doelstelling 6: Schoon water en sanitaire voorzieningen, waarvoor we recent een bijdrage leverden aan UNICEF voor sanitaire voorzieningen voor scholen.

- Doelstelling 12: verantwoorde consumptie en toepassing van verantwoorde productie methoden. Als producerend bedrijf is het niet meer dan logisch dat we de invloed van onze productie op het milieu minimaliseren net zoals de hoeveelheid afval dat de productie met zich meebrengt.