Profielfoto van Westmaas Interieurverzorging

Westmaas Interieurverzorging

Boddens Hosangweg 4, 2481 KZ Woubrugge

Over ons

Westmaas Interieur is dé interieurspecialist in de regio Rijn- en Veenstreek.

Over ons:

Westmaas Interieur is dé interieurspecialist in de regio Rijn- en Veenstreek. Al vier generaties lang vervult Westmaas Interieur de interieurwensen van haar klanten in Woubrugge en wijde omgeving. Interieurwensen die nooit standaard zijn. Daarom kan je bij ons altijd rekenen op een persoonlijk advies en een vakkundig op maat gemaakt resultaat voor jarenlang plezier.

De vloer is de basis van je interieur. Het kiezen van een vloer is dan ook een duurzame keuze waar je jaren plezier van wilt hebben. Maar waar kies je voor? Kies je voor het comfort en de warmte van zachte vloerbedekking of het gemak van een harde vloer? Wat is de functie van de vloer: is het voor de slaapkamer of werkkamer, woonkamer of misschien de trap? Heb je een harde vloer, hoe breng je dan een stukje extra comfort met een karpet op maat? Allemaal vragen die het best te beantwoorden zijn met alle voorbeelden en kleurstalen. In onze showroom zijn alle mogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd en heb je ruime gelegenheid om te zien en te voelen. En daar kan je dan ook kennismaken met de gerenommeerde partners waar wij graag mee werken.

De ramen in je huis geven daglicht en uitzicht. Heel plezierig maar ook prettig als je dat kan reguleren. Daarom bestaat er een groot scala aan raambekleding waar je sfeer en functie in je interieur kan aanbrengen. Raambekleding die je kan aanpassen op je woonstijl, op je leefstijl en vorm en afmeting van de raampartij. De veelheid aan mogelijkheden maakt het soms lastig om te kiezen. Westmaas biedt een groot pakket aan raambekleding en kent als geen ander de eigenschappen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor een perfect resultaat, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur
zaterdag 10:00 - 16:30 uur

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie:  www.westmaas.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken