Profielfoto van Vindjevloer.nl

Vindjevloer.nl

Hagenweg 3f, 4131 LX Vianen

Over ons

Bij Vindjevloer.nl bent u op het juiste adres voor alles op gebied van vloeren.

Over ons:

Bij Vindjevloer.nl bent u op het juiste adres voor alles op gebied van vloeren. We bieden een groot assortiment laminaat, pvc-vloeren, parket en gietvloeren met alle gewenste service tegen een scherpe prijs.

Naast de vloeren is Vindjevloer.nl leverancier van alles wat te maken heeft met trapbekleding en raamdecoratie en kunnen we u ook van een sfeervol vloerkleed voorzien. U kunt alle items op kleur en stijl combineren in de showroom. Ons legteam neemt u graag alle klussen uit handen; alles wordt geplaatst met twee jaar installatiegarantie.

Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken zoals QuickStep, Ambiant, Tarkett, Balterio, Mflor, Wicanders, Meister, Aspecta, Haro, Douwes Dekker, Vivafloors, Cosy Carpets, Hoomline, Intra, Beautifloor, CoreTec, Parador, MaestroFloor, Saffier, Alpha, CleanFloor, Multisol, Egger, Gelasta en Krono. Met deze merken bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit, met een Vindjevloer-prijskaartje. De meeste vloeren worden geleverd met 10 tot 25 jaar garantie.

Vindjevloer.nl is een zogenaamde multi-store; u kunt ons gehele assortiment online vinden en bestellen, maar ook in de uitgebreide showroom in Vianen. De winkel vindt u direct aan de A2 en A27, en is daarmee prima bereikbaar vanuit alle windrichtingen, u kunt gratis parkeren voor de deur. Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de juiste keuzes.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zondag: Gesloten

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.VINDJEVLOER.NL