Profielfoto van Villa Delphia

Villa Delphia

Kerkstraat 22a, 5331 CE KERKDRIEL

Over ons

Villa Delphia biedt meerdere mogelijkheden om jouw wensen om te zetten naar ruimte. Je kunt kiezen voor een basisontwerp uit de Villatheek en aanpassen naar jouw woonwensen. Ook kan de architect van Villa Delphia samen met jou de woonwensen vertalen naar een uniek ontwerp.

Flexibel

Villa Delphia begrijpt dat jouw wensen nooit precies passen bij de woningen die worden gepresenteerd in de Villatheek. Villa Delphia noemt het daarom ook basiswoningen. Aan de hand van jouw woonwensen wordt het ontwerp aangepast. Aanpassingen aan de vorm en indeling van de woning, materialen en de kleuren zijn mogelijk. Details kunnen worden gewijzigd. Een erker, dakkapel, schoorsteen of luiken kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Uniek

Je hebt een bouwperceel en je wilt hierop een unieke villa realiseren in samenwerking met een architect. Het verwezenlijken van een droom wordt mogelijk. Samen met jou stelt Villa Delphia het programma van eisen en wensen op, waarbij het beschikbare budget en de gewenste bouwstijl natuurlijk ook ter sprake komen. De architect kan vervolgens al jouw esthetische, functionele en technische wensen omzetten in een concreet ontwerp en technisch plan.

Bouwsysteem

De woningen zijn geschikt om te worden uitgewerkt volgens de bouwwijze die jij of jouw aannemer in gedachten hebben. Dit kan dus een ambachtelijke constructie zijn, maar ook een houtskeletbouwframe, constructie met prefab betonnen elementen of andere bouwsystemen zijn mogelijk.