Variant Keukens

Partner

Jos en Annemarie Bastiaanssen over hun passie; keukens in maatwerk.

Variant Keukens - maatwerkkeukens

Het vereist kracht om bij toenemend succes niet toe te geven aan groei. De hoogste doelstelling van Variant Keukens is echter om de hoogwaardigheid en 'ziel' van het product te waarborgen. Dat kan alleen als ze bij elk detail betrokken zijn en 100% verantwoordelijkheid dragen. Dus werken ze met hun tweeën vanuit puur ambachtelijk vakmanschap aan je nostalgische keuken.

Elke keuken die we maken is uniek: samenstelling, uitvoering en inrichting worden volledig op je eisen en wensen afgestemd. Wat onze keukens bindt, is de tijdloze schoonheid; elk onderdeel wordt met liefde uit het hout vervaardigd, accessoires en apparatuur zorgvuldig op hoogste kwaliteit geselecteerd.

Die toewijding aan het product geeft het een tastbare warmte, die u elke dag ervaart en je keuken tot een 'thuis' maakt.

De essentie van de opdracht

Invulling geven aan een opdracht begint met luisteren. Daaropvolgend dragen we ideeën aan. Dan gaan we aan het werk en krijg je keuken -een ode aan je individualiteit- gestalte. Steeds weer geeft het ons grote voldoening om die zo sfeerbepalende, tot kokkerellen en 'gezellig-samen-tijd-doorbrengen' uitnodigende droom te verwezenlijken en bij jou te installeren.

Tot in lengte van jaren

Keer op keer vreugde beleven aan jouw nostalgische keuken kan alleen als de duurzame kwaliteit ervan vast staat. Daarom verwerken we uitsluitend hoogwaardige houtsoorten, zijn alle laden van beuken, onderstreept het lijstwerk het rustieke design nog eens extra en wordt elke keuken met de hand afgelakt met materiaal dat zorgt voor een blijvende warme uitstraling.

Grepen, scharnieren, rolwerk, maar ook alle apparatuur achter de deuren en -niet te vergeten- elk gewenst fornuis kunnen elke toets doorstaan. Variant Keukens is leverancier van diverse bekende merken fornuizen zoals: AGA, Lacanche, Falcon etc.

ARTIKELEN
keuken

Nostalgische Keukens

Elke keuken die ze bij Variant Keukens maken is uniek. Bijvoorbeeld deze nostalgische keuken.

woonkamer

woonkadootjes

CONTACT
Rogstraat 34
5361 GR Grave
06-11082906
info@variantkeukens.nl
www.variantkeukens.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
keuken

Nostalgische Keukens

Elke keuken die ze bij Variant Keukens maken is uniek. Bijvoorbeeld deze nostalgische keuken.

woonkamer

woonkadootjes

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Rogstraat 34
5361 GR Grave
06-11082906
info@variantkeukens.nl
www.variantkeukens.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media