Partner

Variant Keukens

Jos en Annemarie Bastiaanssen over hun passie; keukens in maatwerk.

Website
algemene informatie

Variant Keukens - maatwerkkeukens

Het vereist kracht om bij toenemend succes niet toe te geven aan groei. De hoogste doelstelling van Variant Keukens is echter om de hoogwaardigheid en 'ziel' van het product te waarborgen. Dat kan alleen als ze bij elk detail betrokken zijn en 100% verantwoordelijkheid dragen. Dus werken ze met hun tweeën vanuit puur ambachtelijk vakmanschap aan je nostalgische keuken.

Elke keuken die we maken is uniek: samenstelling, uitvoering en inrichting worden volledig op je eisen en wensen afgestemd. Wat onze keukens bindt, is de tijdloze schoonheid; elk onderdeel wordt met liefde uit het hout vervaardigd, accessoires en apparatuur zorgvuldig op hoogste kwaliteit geselecteerd.

Die toewijding aan het product geeft het een tastbare warmte, die u elke dag ervaart en je keuken tot een 'thuis' maakt.

De essentie van de opdracht

Invulling geven aan een opdracht begint met luisteren. Daaropvolgend dragen we ideeën aan. Dan gaan we aan het werk en krijg je keuken -een ode aan je individualiteit- gestalte. Steeds weer geeft het ons grote voldoening om die zo sfeerbepalende, tot kokkerellen en 'gezellig-samen-tijd-doorbrengen' uitnodigende droom te verwezenlijken en bij jou te installeren.

Tot in lengte van jaren

Keer op keer vreugde beleven aan jouw nostalgische keuken kan alleen als de duurzame kwaliteit ervan vast staat. Daarom verwerken we uitsluitend hoogwaardige houtsoorten, zijn alle laden van beuken, onderstreept het lijstwerk het rustieke design nog eens extra en wordt elke keuken met de hand afgelakt met materiaal dat zorgt voor een blijvende warme uitstraling.

Grepen, scharnieren, rolwerk, maar ook alle apparatuur achter de deuren en -niet te vergeten- elk gewenst fornuis kunnen elke toets doorstaan. Variant Keukens is leverancier van diverse bekende merken fornuizen zoals: AGA, Lacanche, Falcon etc.

artikelen

Nostalgische Keukens

Elke keuken die ze bij Variant Keukens maken is uniek. Bijvoorbeeld deze nostalgische keuken.

Toon alle 3 artikelen
collecties
Variant Keukens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rogstraat 34
5361 GR Grave

06-11082906


RECENSIES
CONTACT
Rogstraat 34
5361 GR Grave

06-11082906