Profielfoto van Varexhuis

Varexhuis

Oostermaat 8, 7623 CS BORNE

Over ons

Met Varexhuis bouwt u uw eigen huis zoals u dat wilt. Varexhuis is een betrouwbare bouwpartner, met de beste service en zonder verrassingen achteraf! Ga naar varexhuis.nl en ontvang een gratis schetsontwerp. Varexhuis is onderdeel van bouwonderneming Oude Wolbers te Borne.

Over ons:

Een eigen huis bouwen is voor veel mensen de ultieme droom. Ziet u het al voor zich? Uw kavel, bebouwd met een vrijstaand huis dat aan al uw wensen voldoet. Met VarexHuis creëert u zelf uw eigen droomhuis. 

Zoekt u een betrouwbare bouwpartner, met de beste service en zonder verrassingen achteraf? Dan zult u in het hele land geen betere bouwer vinden dan VarexHuis. Toch begrijpen we dat u goed rondkijkt en aanbiedingen vergelijkt. Daarom hebben we de belangrijkste redenen om uw huis te bouwen met VarexHuis voor u op een rijtje gezet. Ontdek onze voordelen en vergelijk het zelf!

VarexHuis staat voor ‘variabel exterieur’. Maar niet alleen het exterieur is variabel. Ook de indeling en afwerking van uw nieuwe huis bepaalt u helemaal zelf, met een beetje hulp van onze architect. En achter dit flexibele bouwconcept staan twee oerdegelijke bouwers.

Het deskundige VarexHuis team ontzorgt u van schets tot oplevering. Ook het aanvragen van een bouwvergunning, uw ontwerp voorleggen aan de welstandscommissie en de aansturing van diverse partijen en leverancier. Wij ontzorgen u! Samen werken we met veel plezier en vakmanschap aan uw nieuwe huis, met een volledige service vanaf dag één. We maken graag kennis met u en uw woonwensen. Maak snel een afspraak en ga in gesprek met uw eigen VarexHuis bouwcoach.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.varexhuis.nl