string(1) "b"
Profielfoto van jade-architecten

jade-architecten

Website
Goudsesingel 192, 3011 KD Rotterdam

Over ons

Varese is een zelfstandige en eigenzinnige vastgoedontwikkelaar. Wij ontwikkelen woningen, winkels en kantoren. Liefst binnenstedelijke projecten.

Van kavel tot villa

Meer over Varese Woningen. En, hoe maken we van het samen ontwerpen en bouwen een feest.

Van bouwkavel tot droomvilla
Varese Woningen ontwikkelt, ontwerpt en realiseert vrijstaande huizen en villa’s. Wij bieden een totaalconcept. Met onze vakkennis – en vooral ook onze werkwijze – zijn wij uw inspirerende partner in het hele bouwproces vol financiële valkuilen.

Varese Woningen realiseert uw woondroom. Op basis van uw wensenpakket. Samen bepalen we de architectuur en de sfeer. Wij nemen het hele management en de risico’s voor onze rekening. Met alles erop en eraan. Zo bouwen wij samen uw droomhuis.

Uw eigen huis bouwen hoort een feest te zijn!
Maar aan zo’n gecompliceerd traject zitten natuurlijk ook enkele minder plezierige kanten. U bent namelijk niet alleen de eigenaar en toekomstige bewoner van het huis, maar u bent ook de opdrachtgever bij de bouw.

Dat betekent dat u tijdens de ontwerp- en de bouwfase voor alle beslissingen geheel zelf verantwoordelijk bent. Dat houdt in dat u het risico draagt van tegenvallende kosten en budget- overschrijdingen. Kortom, u krijgt zelf met alle problemen te maken die zich in de diverse stadia van de bouw zich altijd voordoen. En juist dát is de schaduwzijde van het feest!
Varese Woningen kan die zorg van u wegnemen. Varese Woningen loodst u op een vakkundige en plezierige wijze door het hele proces heen. Zelfs de financiële risico’s worden volledig teruggebracht. Voor aanvang bouw weet u precies wat uw huis gaat kosten, welke materialen worden gebruikt en hoe alles tot in de kleinste details er uit gaat zien. En, pas nadat u onze offerte getekend heeft bent u ons iets verschuldigd. Eerder niet.
Varese Woningen staat garant voor de optimale ontwikkeling en realisatie van uw woning. Dat doen wij samen met u.

Varese Woningen is een service – organisatie
Wij ontwerpen en realiseren de woning voor u die geheel is afgestemd op uw specifieke wensenpakket.
Hoe gaat zo’n traject in z’n werk?
In een eerste gesprek maken we vooral kennis. Samen kijken we dan of het ‘klikt’. Onze werkwijze is namelijk allereerst gebaseerd op een plezierige samenwerking met u. Uitgaande van die basis bespreken we dan ook al in hoofdlijnen uw eisen- en wensen pakket. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant maar zeker ook voor de binnenkant van de woning. De architectonische sfeer en stijl bepaalt u natuurlijk eerst zelf: zakelijk of strak, of romantisch of koloniaal of …..…………….? Onze architecten dragen daarbij graag – ter inspiratie- ideeën en suggesties aan. Uitstraling, comfort, gebruiksgemak en doordachte ontwerpen staan altijd centraal.

Wij tonen u niet alleen ontwerpen uit ons eigen woningaanbod. Vaak ontwikkelen wij aan de hand van uw specifieke wensen een volledig nieuw ontworpen villa. Een huis is immers maatwerk en een bestaand ontwerp, hoe mooi ook, komt zelden overeen met uw specifieke wensen.

Uw huis heeft op een gegeven moment - op papier- zijn uiteindelijke vorm gekregen. De daarmee samenhangende prijs is tijdens de ontwikkeling continue in overleg met u besproken. Dan is het moment om de bouwvergunning aan te vragen. Alle administratieve procedures en contacten met de gemeente, de adviesaanvraag bij de welstandscommissie en /of andere zaken die voor de bouw van uw huis nodig zijn, worden door Varese Woningen behartigd. Ook het gehele bouwproces coördineren en begeleiden wij. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Elk huis dat door Varese Woningen wordt ontwikkeld, wordt in principe volgens de klassieke ambachtelijke bouwmethode gebouwd.
Al onze ontwerpen worden door onze eigen architecten uitgevoerd, waarbij wij heel goed letten op de details. Perfectie in de afwerking is de norm. Het is heel naar als u jarenlang in een villa leeft waar u zich aan een afwerkingsdetail moet ergeren.

Aanpasbaar en duurzaam bouwen. Het zijn meer dan modekreten. Uw energiezuinige huis dient immers lang mee te gaan en ook in de toekomst aan de wensen van de gebruikers te voldoen. Daar houden we nu dus al rekening mee. De materialen die wij gebruiken dragen bij aan een vermindering van onderhoud en energiegebruik. Bovendien verhogen juist gekozen materialen het comfort en de allure van de woning. het eindresultaat verhoogt de kwaliteit van het huis aanzienlijk. En juist kwaliteit is de basis van wooncomfort!

Woningen, woningen, woningen
Elke dag wordt er in onze organisatie over niets anders gesproken dan over woningen; wij praten woningen, wij denken woningen, wij zijn woningen. Als je met zoveel plezier dagelijks met je vak bezig bent weet je hoe belangrijk het is de opdrachtgever goed te begrijpen.

Samen bouwen betekent veel met elkaar praten, dat betekent dat wij het uiterste doen om aan alle kwaliteitseisen te voldoen; dan betekent dat u kunt rekenen op onze ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit.

Onze architecten nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Bezoek ook eens onze website: www.varese.nl