Profielfoto van Van Til Interieur

Van Til Interieur

Noorderkade 1038, 1823 CJ Alkmaar

Over ons

Mooi wonen begint bij Van Til in Alkmaar. Wij bieden uiteenlopende collecties van meer dan 150 topmerken zoals Artifort, Cassina, De Sede, Design on Stock, Framati, Giorgetti, Hülsta, Jori, Leolux, Linteloo, Movani, Musterring en Rolf Benz. Naast designmeubelen, moderne en klassieke meubelen alsmede verlichting kunt u bij ons ook terecht voor vloerkleden en kunstobjecten. Tevens beschikken wij over een uitgebreide slaapkamerafdeling. Hierdoor is Van Til één van Nederlands meest inspirerende winkels als het gaat om uw interieur.

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis.

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis. Bezoek onze royale showroom (ruim 15.000 m2) voor het grootste aanbod designmeubelen van Nederland. Laat u verrassen door de scherp geprijsde aanbiedingen en opruimingsmodellen. U vindt bij ons alles onder één dak, van lifestylewinkels en keukens tot slaapkamers. Wij heten u van harte welkom, onze interieuradviseurs staan voor u klaar.

van til bank