Partner

Van Til Interieur

Mooi wonen begint bij Van Til in Alkmaar. Wij bieden uiteenlopende collecties van meer dan 150 topmerken zoals Artifort, Cassina, De Sede, Design on Stock, Framati, Giorgetti, Hülsta, Jori, Leolux, Linteloo, Movani, Musterring en Rolf Benz. Naast designmeubelen, moderne en klassieke meubelen alsmede verlichting kunt u bij ons ook terecht voor vloerkleden en kunstobjecten. Tevens beschikken wij over een uitgebreide slaapkamerafdeling. Hierdoor is Van Til één van Nederlands meest inspirerende winkels als het gaat om uw interieur.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis.

Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis. Bezoek onze royale showroom (ruim 15.000 m2) voor het grootste aanbod designmeubelen van Nederland. Laat u verrassen door de scherp geprijsde aanbiedingen en opruimingsmodellen. U vindt bij ons alles onder één dak, van lifestylewinkels en keukens tot slaapkamers. Wij heten u van harte welkom, onze interieuradviseurs staan voor u klaar.

van til bank

 

artikelen

Wooncollectie

Bij Van Til Interieurs vindt u een ruime wooncollectie bestaande uit gerenommeerde merken met een ei...

collecties
Van Til Interieur heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Noorderkade 1038
1823 CJ Alkmaar

072-5112760RECENSIES
CONTACT
Noorderkade 1038
1823 CJ Alkmaar

072-5112760