Van t Hoff Wonen

Partner

Sinds 1904 is van 't Hoff Wonen een begrip in Hoek en ver daarbuiten. Dit is het resultaat van ons dagelijkse streven naar tevreden klanten. Onze kracht zit in het meer dan complete assortiment, de persoonlijke aandacht en het ouderwetse vakmanschap. Wij nemen de tijd voor onze klanten en weten dat het inrichten van een woning tijd en aandacht vergt. Met veel plezier leiden wij u rond langs onze prachtige collecties meubelen, stoffering en vloeren. Wij bespreken graag in alle rust de details en mogelijkheden. U vormt bij ons het middelpunt. Dat verklaart ook waarom ons credo, uit lang vervlogen jaren, nog steeds actueel is: een van 't Hoff cliënt is steeds content.

Service

van 't Hoff Wonen is een familiebedrijf. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Het voordeel hiervan voor onze klanten is duidelijk. Wij kennen iedereen bij naam, weten hoe uw opdracht tot stand is gekomen en we kennen uw woonwensen.

De communicatielijnen zijn kort. Hierdoor worden misverstanden voorkomen en kunnen wij onze belofte aan u waarmaken: een van 't Hoff cliënt is steeds content.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Molendijk 17
4542 BJ HOEK
0115441235
vanthoffwonen@gmail.com
www.vanthoffwonen.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Molendijk 17
4542 BJ HOEK
0115441235
vanthoffwonen@gmail.com
www.vanthoffwonen.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media