Van Slageren Keukendesign

Partner

Bij vanSlageren bent u aan het juiste adres voor een keuken op maat. Een keuken wordt helemaal aangepast aan uw persoonlijke woon-en kookwensen. De keukens zijn van Duitse, Nederlandse en Italiaanse topmerken en eigen merk vsKobsto en bieden voor iedere smaak en ieder budget de juiste oplossing. Van klassieke keukens tot aan de eigentijdse, greeploze design keukens in een grote variëteit aan kleuren en materialen.Onder de naam vsKobasto maken de meubelmakers van VanSlageren echte handwerk keukens.

bedrijfsprofiel

Bij vanSlageren bent u aan het juiste adres voor een keuken op maat. Een keuken wordt helemaal aangepast aan uw persoonlijke woon-en kookwensen. De keukens zijn van Duitse,  Nederlandse en Italiaanse topmerken en eigen merk vsKobsto en bieden voor iedere smaak en ieder budget de juiste oplossing. Van klassieke keukens tot aan de eigentijdse, greeploze design keukens in een grote variëteit aan kleuren en materialen.

Onder de naam vsKobasto maken de meubelmakers van VanSlageren echte handwerk keukens.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Grotewallerweg 7
1742 NM SCHAGEN
0224 - 298400
info@vanslageren.com
www.vanslageren.com
MEER INFORMATIE?
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Grotewallerweg 7
1742 NM SCHAGEN
0224 - 298400
info@vanslageren.com
www.vanslageren.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media