Partner

Van Kooten Tuinmaterialen

Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven B.V.; met 7 overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven.

Website
algemene informatie

Welkom bij Van Kooten Tuin en Buitenleven, alle tuinverblijven onder één dak

Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven B.V.; met 7 overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven. Door het zeer diverse assortiment en een breed tuinaanbod, is voor elk persoonlijk doeleinde de ideale tuinbeleving haalbaar en maakbaar. Van houten bergruimte tot aluminium overkapping, tot romantische logeerkamer, tot strakke tuinkamer. U vergroot uw persoonlijke leefomgeving en tovert uw tuin om tot een ware buitenbeleving voor uzelf, familie en vrienden. In maatwerk zijn we sterk, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Op onze website vindt u het gehele assortiment van Van Kooten Tuin en Buiten Leven B.V.. Bekijkt u uw toekomstige blokhut, aluminium- of houten veranda, overkapping, chalet of luxe buitenverblijf liever in een van onze sfeervolle overdekte showrooms, dan bent u van harte welkom en staan onze medewerkers voor u klaar.

Van Kooten Tuin en Buitenleven levert tuinmaterialen in vele soorten tuinhout en voor vele buitentoepassingen; Douglas hout, hardhout, vlonderplanken, vurenhout, zweedsrabat, schuttingen, palen, tuinhekken, gordingen en regels. De experts van Van Kooten Tuin en Buiten Leven helpen u de juiste keuzes te maken. Afhankelijk van uw wens of project nemen zij u mee in de wereld van Buiten Leven en helpen zij uw dromen waar te maken.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.vankootentuinmaterialen.nl 

artikelen

Glasschuifwand Profiline 3 spoor breedte 600 cm

Wilt u het hele jaar door genieten van uw Profiline veranda? Dat kan met deze 3 sporige glasschuifwa...

Glastuinkamer 400x300 cm op 2 staanders

Het gehele jaar genieten van deze prachtige tuinkamer.

Toon alle 8 artikelen
collecties
Van Kooten Tuinmaterialen heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Einsteinstraat 12
3281 NJ Numansdorp

0186655990RECENSIES
CONTACT
Einsteinstraat 12
3281 NJ Numansdorp

0186655990