string(1) "a"

Van Kooten Tuin & Buiten Leven: vol goede moed richting 2021

In deze onzekere tijden is er één ding wel zeker: het jaar 2020 verliep voor niemand zoals verwacht.

We blikken terug op een jaar met uitdagingen die we nooit hadden kunnen bedenken, maar sluiten het jaar af met een positief gevoel. Steeds meer mensen ontdekten hoe prettig het kan zijn om hun vakantiegeld niet te spenderen aan een lange reis in het buitenland, maar om dit juist te investeren in het opknappen van de tuin. Ook werd de vraag naar thuiskantoren groter dan ooit, iets waar we bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven expert in zijn. Ons team draaide op volle toeren om al onze klanten tevreden te stellen. Desondanks bleven de constante onzekerheid en de onvoorspelbare maatregelen de boventoon voeren.

Ook tijdens deze ingrijpende lockdown werkt ons voltallige serviceteam nog steeds onverminderd hard. Online verkoop, bezorging en montage gaan door zoals altijd, uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Dankzij de modernste technieken kunt u nu zelfs een online videogesprek plannen met een van onze topadviseurs, zodat u veilig vanuit huis al uw tuinwensen met ons kunt bespreken. Als u een buitenverblijf op het oog heeft, dan kunnen we u middels de configuratietool live laten meekijken hoe uw droomverblijf eruit komt te zien. We delen onze schermen met uw laptop of tablet. Onze experts nemen u mee in een virtuele tour als u wilt en laten alle mogelijkheden zien, al naar gelang uw wensen. Zo bent u zelf bij het samenstellen van uw droombuitenverblijf en handhaven we ons hoge serviceniveau; samenwerking met onze klanten is onontbeerlijk. We doen dit op veilige afstand, maar net zo professioneel als altijd.

Wij helpen u de lockdown door

Wij begrijpen als geen ander dat dit niet wegneemt dat dit een moeilijke tijd is, met niet alleen verstrekkende economische gevolgen, maar ook gevolgen binnen de privésfeer. Juist in deze tijd, waarin we juist bij elkaar willen zijn, genieten van mooie momenten met onze dierbaren. Om u door deze vreemde tijd heen te helpen, hebben we dan ook een mooie actie op touw gezet. Bij besteding vanaf €1.250,- in onze webshop heeft u keuze uit de volgende prachtige cadeaus:
- Eurom Hang/lamp heater t.w.v. €139,-
- Eurom Golden 1500 Shadow terrasverwarmer t.w.v. €169,-
- Twee blikken beits in een kleur naar keuze t.w.v. €110,-
- 5% korting op uw bestelling
Zo hopen we dat we deze moeilijke tijd voor u toch wat kunnen veraangenamen.

Pre-order nu en geniet in 2021

Nu we 2020 definitief achter ons gelaten hebben, kijken we liever vooruit dan achteruit. Door niet te lang stil te staan bij wat niet kan, maar door juist te focussen op de mogelijkheden in de nabije toekomst Op onze website staan namelijk de producten gereed voor pre-order 2021. Door corona hebben houtzagerijen minder voorraad aangelegd en is ook het importeren van grondstoffen lastiger geworden. Daarom worden forse prijsstijgingen verwacht voor hout en bouwmaterialen. Ons advies is dan ook: bestel vandaag tegen de nu gangbare prijzen, maar betaal pas tegen de tijd dat er geleverd wordt. Wees de drukte voor en voorkom wachttijden in het voorjaar door nu al uw bestelling te plaatsen. We reserveren direct het bezorg- en/of montagemoment indien gewenst. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe buitenverblijf als de zomer haar intrede weer doet.

Tot slot

2020 was een uitdagend jaar voor iedereen, dus ook voor ons. Vanzelfsprekendheden verdwenen, onzekerheden en angsten kwamen daarvoor in de plaats. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven geloven we in een betere toekomst, en wensen we u een prachtig nieuw jaar vol liefde, voorspoed en vooral gezondheid. Ons goede voornemen? U als klant nog meer te laten genieten van het buitenleven!

Meer van Van Kooten Numansdorp
Reacties