string(1) "b"
Profielfoto van Van Dyck Experience Store Heemstede

Van Dyck Experience Store Heemstede

Binnenweg 37, 2101 JB Heemstede

Over ons

U bent als klant van harte welkom in de Vandyck Experience Store in Heemstede. Wij nodigen u uit om het comfort van de hoogwaardige materialen uit de Vandyck collectie te voelen en zonder blikken of blozen de heerlijkste kussens uit te proberen. U kunt met een tegeltje of stukje stof bijpassende producten uitzoeken en u kunt rekenen op een deskundig advies over de boxsprings, dekbedden, bedmode en kussens uit de collectie van dit Nederlandse kwaliteitsmerk.

VANDYCK - SINCE 1923
Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het meer dan 90-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxsprings.

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van de catwalk naar de slaapkamer en de badkamer. Niet alleen high fashion designs, maar ook tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen. De collectie (dons)dekbedden en kussens onderscheidt zich door innovatie en hoge kwaliteitseisen.

VNDCK is het jongere broertje van Vandyck, geïnspireerd door de mode van de straat met een voorliefde voor een industriële look, vintage en rauw.
beddengoedbed_vrouw