Partner

RIGO Verffabriek BV

U.P. Quality & Environment b.v. (kortweg Ursa Paint) ontwikkelt en produceert verf- en lakproducten die maximale technische bruikbaarheid combineren met minimale belasting voor de mens en zijn leefomgeving.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

Quality Environment (kwaliteit en leefomgeving) zijn begrippen die we bewust aan onze bedrijfsnaam hebben toegevoegd om richting te geven aan onze doelstellingen
 
Kwaliteit gaat verder dan het leveren van producten die beantwoorden aan uw verwachting. In onze filosofie staat kwaliteit voor méér dan professioneel en correct produceren en leveren. Ursa Paint streeft naar een duurzame identiteit en continuïteit in de relaties met partners en medewerkers. Daartoe is binnen Ursa Paint sprake van een permanent verbeterproces, dat zowel optimalisering van het kennis- en serviceniveau omvat als intensief onderzoek naar nog schonere producten en productieprocessen
 
Leefomgeving  omvat zowel de milieu- als de gezondheidsaspecten van onze producten. Ursa Paint richt zich principieel op de ontwikkeling van milieusparende,  oplosmiddelarme of -vrije en watergedragen systemen. Afnemers en gebruikers mogen er op vertrouwen dat Ursa Paint bewuste keuzes maakt met betrekking tot de selectie van de grondstoffen en de veiligheid van het productieproces, dat onnodige verspilling van grondstoffen wordt voorkomen en dat zorgvuldig wordt omgegaan met bedrijfsafval.
 
Jaarlijks wordt een  Coatings Care verslag opgesteld om onze prestaties op deze gebieden te meten en te optimaliseren. Hier vindt u meer informatie over Coatings Care en kunt u het laatste Ursa Paint Coatings Care verslag openen of downloaden.
artikelen
RIGO Verffabriek BV heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
RIGO Verffabriek BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Dokweg 40
1976 CA IJmuiden

0255548448


RECENSIES
CONTACT
Dokweg 40
1976 CA IJmuiden

0255548448