Profielfoto van Uipkes Houten Vloeren Naarden

Uipkes Houten Vloeren Naarden

Kooltjesbuurt 1, 1411 RZ Naarden
maandag
Gesloten
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn, Naarden-Vesting en Amsterdam staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.

Contact

In onze showrooms bieden wij je een breed overzicht van allerei soorten houten vloeren, zoals een massief houten vloer in diverse houtsoorten of lamelparket, dat geschikt is voor een combinatie met vloerverwarming.

Wij kunnen je de vele kleurafwerkingen en legpatronen laten zien aan de hand van de gepresenteerde vloeren. Zo kun je optimaal ervaren hoe jouw 'toekomstige’ vloer eruit ziet. Wij voorzien je van alle gewenste informatie en maken desgewenst een vrijblijvende offerte.

Showroom Alphen aan den Rijn
Onze houten vloeren showroom in Alphen aan den Rijn is 6 dagen per week geopend en is slechts 30 minuten rijden van grote steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht. 

Adres
Euromarkt 113
2408 BD ALPHEN AAN DEN RIJN
Tel. 0172 - 477 355

Showroom Amsterdam
Op zoek naar een houten vloer in Amsterdam? De tweede showroom van Uipkes Houten Vloeren bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam, gelegen in het Museumkwartier. 

Adres
Roelof Hartstraat 4
1071 VH Amsterdam
Tel. 020 - 470 07 77

Showroom Naarden-Vesting
Onze derde houten vloeren showroom in Naarden-Vesting is gevestigd in het monumentale gebouw 'Het Arsenaal'.

Adres
Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden
Tel. 035 - 622 82 95

Aangesloten bij