Tuinlampenwinkel.nl

Partner

Tuinlampenwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kwaliteit buitenverlichting van gerenommeerde merken als Philips, Massive, Eglo en KS. Met deze verlichting speciaal voor buiten geeft u uw huis, tuin of ornament een extra dimensie. Zowel klassieke, moderne als design buitenlampen vindt u binnen de collectie van Tuinlampenwinkel.nl. Ook de LED-buitenverlichting is ruim vertegenwoordigd in de catalogus. Kortom, bent u op zoek naar meer sfeer of licht in uw omgeving? Met de collectie aan buitenverlichting van Tuinlampenwinkel.nl slaagt u altijd! Mocht u vragen hebben neem dan contact op via info@tuinlampenwinkel.nl. Wij beantwoorden uw mail graag, suggesties zijn uiteraard ook welkom!

ALGEMENE INFORMATIE

Buitenverlichting Klassiek & Modern

Tuinlampenwinkel.nl is dé specialist in buitenverlichting. Al meer dan 15 jaar worden er alle soorten en maten aan buitenverlichting verkocht. Naast de particuliere markt mag Tuinlampenwinkel.nl veel hoveniers en installateurs tot haar relaties rekenen.

Philips Ledino Buitenlampen

De gehele collectie Philips Ledino Outdoor verlichting vindt u bij Tuinlampenwinkel.nl. Deze serie van Philips staat bekend om haar design en energiezuinigheid. De geïntegreerde High Power LED's zorgen voor ruim voldoende licht. Iets wat vroeger niet denkbaar was. De Ledino buitenverlichting van Philips is tegenwoordig zelfs dimbaar. LET WEL, u heeft hier een aparte LED dimmer voor nodig.

Philips Ecomoods Tuinlampen

Tuinlampenwinkel.nl heeft de volledige serie Philips Ecomoods Buitenverlichting in haar assortiment opgenomen. Deze verlichting is allemaal voorzien van een energiezuinige lichtbron. De combinatie van simpliciteit, moderne looks en functionaliteit zorgt voor een uniek assortiment. U moet ze daarom echt even bekijken in onze online winkel! 

KS Buitenverlichting

De buitenverlichting van KS is ook terug te vinden op Tuinlampenwinkel.nl. Deze in kwaliteit hoogwaardige buitenlampen worden geassembleerd in Nederland. KS heeft haar eigen gieterij in het Oosten van Europa.

Eglo Buitenverlichting

Eglo speelt sinds jaren een grote rol op de Europese markt. Deze buitenlampen zijn ook vaak terug te vinden in de bouwmarkt om de hoek. Uiteraard niet voor dezelfde scherpe prijzen als bij Tuinlampenwinkel.nl.

Massive Outdoor

Massive is enkele jaren geleden overgenomen door Philips. Dit neemt niet weg dat Massive nog steeds haar eigen buitenverlichting heeft. De buitenverlichting van Massive wordt gekenmerkt door de eenvoudige en praktische ontwerpen die bij veel mensen geliefd zijn.

ARTIKELEN

Greenhouse Solar Wandlamp

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Voorerf 1
4824GM Breda
0768866555
info@tuinlampenwinkel.nl
www.tuinlampenwinkel.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Greenhouse Solar Wandlamp

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Voorerf 1
4824GM Breda
0768866555
info@tuinlampenwinkel.nl
www.tuinlampenwinkel.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum
klaas vroegindeweijsteneweg nr 9 middelharnis kvroegindeweij@outlook.com0651122269Product25 - 3 - 2017