Profielfoto van

Website

Over ons

Buitenverlichting Klassiek & Modern

Tuinlampenwinkel.nl is dé specialist in buitenverlichting. Al meer dan 15 jaar worden er alle soorten en maten aan buitenverlichting verkocht. Naast de particuliere markt mag Tuinlampenwinkel.nl veel hoveniers en installateurs tot haar relaties rekenen.

Philips Ledino Buitenlampen

De gehele collectie Philips Ledino Outdoor verlichting vindt u bij Tuinlampenwinkel.nl. Deze serie van Philips staat bekend om haar design en energiezuinigheid. De geïntegreerde High Power LED's zorgen voor ruim voldoende licht. Iets wat vroeger niet denkbaar was. De Ledino buitenverlichting van Philips is tegenwoordig zelfs dimbaar. LET WEL, u heeft hier een aparte LED dimmer voor nodig.

Philips Ecomoods Tuinlampen

Tuinlampenwinkel.nl heeft de volledige serie Philips Ecomoods Buitenverlichting in haar assortiment opgenomen. Deze verlichting is allemaal voorzien van een energiezuinige lichtbron. De combinatie van simpliciteit, moderne looks en functionaliteit zorgt voor een uniek assortiment. U moet ze daarom echt even bekijken in onze online winkel! 

KS Buitenverlichting

De buitenverlichting van KS is ook terug te vinden op Tuinlampenwinkel.nl. Deze in kwaliteit hoogwaardige buitenlampen worden geassembleerd in Nederland. KS heeft haar eigen gieterij in het Oosten van Europa.

Eglo Buitenverlichting

Eglo speelt sinds jaren een grote rol op de Europese markt. Deze buitenlampen zijn ook vaak terug te vinden in de bouwmarkt om de hoek. Uiteraard niet voor dezelfde scherpe prijzen als bij Tuinlampenwinkel.nl.

Massive Outdoor

Massive is enkele jaren geleden overgenomen door Philips. Dit neemt niet weg dat Massive nog steeds haar eigen buitenverlichting heeft. De buitenverlichting van Massive wordt gekenmerkt door de eenvoudige en praktische ontwerpen die bij veel mensen geliefd zijn.