Profielfoto van Tuin en Kunstgras V.O.F.

Tuin en Kunstgras V.O.F.

Angelenweg 119 b, 5349 TG OSS

Over ons

Tuin en kunstgras is gespecialiseerd op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik.

Werkwijze

Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van het kunstgras door heel Nederland en België. We nemen de complete aanleg uit handen en verzorgen alle werkzaamheden die betrekkin hebben op de aanleg van het kunstgras.

Tuin en Kunstgras

dat enkel kunstgras levert van de allerbeste kwaliteit - probeert zoveel mogelijk mee te denken met de klant. Via het offerteformulier kan gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag worden gedaan. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Ook komen specialisten van de firma graag op locatie het assortiment kunstgras voorleggen, de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Wederom geheel vrijblijvend.

Streven

Het streven van Tuin en Kunstgras is om elke tuin binnen veertien dagen na goedkeuring van de offerte te kunnen aanleggen. Het personeel van Tuin en Kunstgras beschikt over veel ervaring en weet van elke tuin een succesnummer te maken. Nog een voordeel: bij Tuin en Kunstgras zit de levering en aanleg in één. Er is dus geen sprake van een derde partij die de werkzaamheden komt verrichten. En na afloop heeft u alle kosten overzichtelijk op één factuur.

Benieuwd naar de verschillende kunstgrassoorten van Tuin en Kunstgras? Kijk dan op onze pagina Ons assortiment. Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een frisse, kwalitatief hoogstaande en nauwelijk van echt te onderscheiden kunstgrasmat? Check dan de pagina Kunstgras leggen. Een overzicht van de prijzen staat op Kunstgras kosten.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.tuinenkunstgras.nl