Profielfoto van Trends & Styles B.V.

Trends & Styles B.V.

Oude Middenweg 231U, 2491 AG Den Haag

Over ons

Trends & Styles levert alle producten en diensten voor de inrichting van uw woning, kantoor of instelling. Maak met ons het verschil tussen wonen en thuiskomen.

Over trends & styles:

Trends & Styles levert alle diensten voor de inrichting van uw woning, kantoor of instelling.

Onze professionele behangers, vloerenleggers en schilders zorgen voor een prachtig resultaat. Onze moderne aanpak werkt voor u kostenbesparend. Geen duur winkelpand, maar wij bezoeken u thuis of op het werk met een assortiment aan stalen. Op deze wijze kunnen wij onze diensten tegen een verrassend concurrerend tarief aanbieden. Wij leveren topmerken en ook de kwalitatief goede, maar wat voordeliger merken. Wij denken graag met u mee over de woning- of projectinrichting. Van ontwerp tot uitvoering: Trends & Styles verzorgt het hele traject.

Het leveren van de juiste kwaliteitsproducten is de sleutel tot een geslaagde inrichting van uw huis of werkomgeving. Trends & Styles geeft u graag advies over de mogelijkheden in raamdecoratie, de laatste behangtrends en een passende vloerbedekking. Wij nemen stalen mee, zodat u uw nieuwe vloer, gordijnen of behang kunt uitkiezen in de ruimte waar deze moeten komen. Trends & Styles heeft voordelige horizontale jaloezieën en ook trendy plissé- of paneelgordijnen. Daarnaast is er een grote keuze in vloerbedekking, van tapijt tot laminaat, maar ook zonwering en slimme horproducten. Inmeten doen we gratis. We verzorgen de confectie van raambekleding en kunnen ook het totale kluswerk uit handen nemen.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.trendsenstyles.nl