Profielfoto van TMC Goes

TMC Goes

Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

TMC Goes, persoonlijk, deskundig en eerlijk advies! Daar hechten we bij TMC Goes waarde aan. Totaalinrichten, dat is wat we in TMC Goes doen. Onze adviseurs staan iedere dag weer klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven op het gebied van vloer, - wand- en raambekleding.

Bij TMC Goes creëren we totaalinrichtigen. Onze adviseurs van TMC Goes staan altijd klaar om persoonlijk en deskundig advies te geven. Dat doen ze op de volgende gebieden: vloer, - wand- en raambekleding. In onze winkel vind je een breed assortiment van het betere slapen, buitenzonwering en onze meubelstoffeerderij. Doordat TMC WoonWenz in het aangrenzende pand zit en er nauw wordt samengewerkt met TMC Kruiningen, kunnen wij jou ook adviseren over bijpassende meubels. Dat is perfect voor als je stalen en producten naast elkaar wilt zien. Ook komen de adviseurs van TMC Goes graag bij jou aan huis, voor persoonlijk advies op maat. 

Ook maken wij gebruik van onze vakmannen, die komen meten, leggen en/of monteren. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van TMC Wonen en wordt op maat voor jou gemaakt. Uiteraard geven het advies in de stijl van TMC Wonen, samen met een kop koffie of thee en wat lekkers aan een keukentafel.

Ontdek ons assortiment vloer-, raam-, wandbekleding en meubelen! TMC Goes heeft een ruim assortiment aan buitenzonweringslapenPVC vloeren en ontdek de meubelstoffeerderij van Zeeland

Bezoek de website van TMC Goes.

Adres: Marconistraat 13, 4461 HH Goes

Telefoonnummer: 0113-224102
E-mailadres: tmcgoes@tmcwonen.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
AVEK - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken