Profielfoto van Thuisin Heerhugowaard

Thuisin Heerhugowaard

J.J.P. Oudweg 6A, 1703 DE Heerhugowaard

Over ons

Thuisin staat voor kwaliteit. Kwaliteit van producten én kwaliteit van advies, ook technisch advies.

Over ons:

Naast ons ruime assortiment voor je complete woninginrichting, bieden wij je ook de service die je van jouw woninginrichter verwacht. Met daarbij volledige ontzorging. Een geheel concept om van jouw huis een echt thuis te maken.

Thuisin staat voor kwaliteit. Kwaliteit van producten én kwaliteit van advies, ook technisch advies. Zo hebben al onze mensen kennis over de producten en over styling van deze producten. Of je nu op zoek bent naar volledig nieuwe woninginrichting, of alleen naar een nieuwe kleur voor op de wand. Gelet op eigen stijl en voorkeur adviseren we jou op maat.

Nooit meer te korte gordijnen of te weinig pakken vloer met onze meet & monteer service. Wij komen bij je thuis opmeten. Zo weet je zeker dat we het juiste formaat bestellen en dat deze ook perfect past.

Ook voor het monteren van je raamdecoratie, het ophangen van je gordijnen of het leggen van je vloer draaien onze vakmannen hun hand niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Je huis helemaal tot in de puntjes verzorgd.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Meer informatie:

Bezoek voor meer informatie onze website: WWW.THUISIN.NL