string(1) "b"
Profielfoto van ThermIQ International BV

ThermIQ International BV

Veerplaat 100, 3313 LJ Dordrecht

Over ons

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen.

 

ThermIQ biedt comfortabele warmte op iedere gewenste plek op een zo gezond, betaalbaar en duurzaam mogelijke manier. Wij geloven in een toekomstbeeld waarin energie opgewekt wordt uit duurzame bronnen.

Ons bedrijf

ThermIQ is al 12 jaar producent van elektrische infraroodpanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. Het bedrijf is gebouwd rond een geheel andere manier van verwarmen. Infraroodverwarming.

De infraroodtechnologie die wij hanteren is zelf ontwikkeld en geproduceerd in eigen fabriek. Hiermee zijn de hoog rendement infrarood panelen van ThermIQ een écht Nederlandse innovatie. Het is onze ambitie om de techniek continu te blijven ontwikkelen, om maximaal bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Onze producten

Infraroodstraling werkt hetzelfde als de zon, maar zonder de schadelijke UV straling en al het zichtbare licht. Dit zorgt voor een comfortabele warmte, alsof je in het zonnetje zit. Daarnaast bieden onze hoog rendement infraroodpanelen de mogelijkheid efficiënt te verwarmen: warmte alleen daar waar het nodig is. Hiermee bieden de panelen een hoge flexibiliteit ten aanzien van zone verwarming. In combinatie met onze intelligente aansturing bent u in staat uw energieverbruik optimaal te monitoren.

Wat ons uniek maakt

ThermIQ is onderscheidend in de bewezen technologie, welke al meerdere prijzen heeft gewonnen. Hierdoor hebben onze infraroodpanelen een zeer hoge energie efficiëntie. Door continu te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van hoogwaardige infraroodverwarming behouden.

Contactgegevens
ThermIQ International B.V.
Veerplaat 100
3313 LJ Dordrecht
+31(0)10 – 462 26 52
info@thermiq.com