Profielfoto van ThermIQ International BV

ThermIQ International BV

Veerplaat 100 3313 LJ  Dordrecht

Over ons

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen.

 

 

Over ons

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. We produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken we met een perfecte combinatie van ambachtelijke professionaliteit, een geavanceerd productieproces en zeer strenge kwaliteitscontroles.

Het bedrijf

Onze aandacht is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat we onze producten en onze manier van werken benaderen vanuit haar betekenis voor het groter geheel. ThermIQ is een frisse jonge onderneming waarin veel ervaring en kennis is gewaarborgd. Wij werken voor de volle 100% aan "QI met IQ". Dit staat voor:

"Qualiteits Infrarood (QI) verwarmingsoplossingen door intelligente (IQ) manieren van productie en toepassen in de praktijk"

Schone energie

Wij zijn van mening dat we aan het begin staan van nieuwe manieren van opwekken en omgaan met energie. Volgens ons is er in de wereld voldoende energie "groen" op te wekken met de huidige en de nog uit te komen technologie. Ook de technologie om het gebruik van energie slim aan te sturen blijft innoveren. Wij passen onze productie en bedrijfsprocessen dan ook continu aan op deze ontwikkelingen.

Samen met onze zakelijke partners zorgen we op die manier voor het inpassen van onze infrarood technologie in de huidige en toekomstige methoden voor warmtevoorziening en opwekking van energie.

Nederlands - Duits bedrijf


ThermIQ is een Nederlands bedrijf met een Duitse productie-eenheid voor infrarood verwarmingspanelen. De kennis en de productieprocessen bij ThermIQ kennen een permanente ontwikkeling en verbetercyclus.

Vestigingslocaties


ThermIQ heeft 2 vestigingen. Een productielocatie in Duitsland en een hoofdkantoor in Nederland van waaruit de bedrijfsvoering wordt aangestuurd.

Adresgegevens

ThermIQ BV

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
T: +31(0)10 - 462 26 52
E: info@thermiq.com

ThermIQ GmbH


Carl-Benz-Straße 20
D-74722 Buchen
T +49(0) 6281 - 56 44 390

Vragen? Neem contact op.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website