Profielfoto van Tegelnet.com

Tegelnet.com

Voorjaarsweg 5, 7532 SJ ENSCHEDE

Over ons

Tegelnet.com is het platform voor uw nieuwe tegelvloer of badkamer. Krijg inspiratie op onze inspiratiepagina en vraag een offerte aan bij een specialist.

Tegelnet.com | Vloertegels en wandtegels

Over Tegelnet.com

Tegelnet.com is een nieuw platform, waar u in alle rust de juiste vloertegel of wandtegel kunt vinden die het beste bij uw ruimte, smaak en budget past. Op onze inspiratiepagina vindt u veel afbeeldingen die gekoppeld zijn aan het betreffende product. Hierdoor ziet u altijd hoe de tegel uitkomt in een groter geheel. En dat is wel van belang!

Hebt u een keuze gemaakt? Of heeft u vragen of advies nodig? Dan kunt u terecht bij een van de aangesloten specialisten. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen en deze vervolgens bespreken in een showroom bij u in de buurt. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de aangesloten specialisten. Dit zijn alle tegelwinkels.

Het concept in drie eenvoudige stappen:

1. Ontspannen oriënteren
Door ons volledige en steeds groeiende aanbod, kunt u uit veel soorten en maten tegels kiezen. Dit kan via de inspiratie pagina of via de productcategorieën.

2. Eenvoudig een product kiezen
U kiest eenvoudig een tegel uit, die u graag eens van dichtbij zou willen bekijken of waarvan u al vrijwel zeker bent dat u deze graag wilt hebben. Op de productpagina van de betreffende tegel voert u het aantal benodigde vierkante meters in. Er wordt automatisch een berekening gemaakt wat het product gaat kosten

3. Vrijblijvend een offerte aanvragen
Vervolgens is het goed om de offerte te behandelen bij een specialist. Onze aangesloten vestigingen hebben in de meeste gevallen een monster van de tegel op voorraad en kunnen u adviseren over de producten die u hebt samengesteld. Uiteraard kunnen zij u ook helpen met het plaatsen van de tegels.
Mocht u vragen hebben over een tegel, de manier waarop Tegelnet.com werkt of de aangesloten vestigingen, kunt u contact opnemen met de aangesloten vestigingen.