string(1) "b"
Profielfoto van Vloerenhuis Putten

Vloerenhuis Putten

Engweg 57, 3882 AK Putten

Over ons

Parketspecialisten sinds 1908, derde generatie Meester der parketteurs Kwalitteit, vakmanschap en passie voor hout!

Specialist in alle houten vloeren

Als ervaren adviseurs, zelf met jarenlange ervaring met het leggen van parketvloeren helpen wij u graag. Goed advies heeft u niet alleen nodig bij een door onze Parketteurs gelegde vloer, juist als u de vloer zelf wilt gaan leggen is mijn advies extra belangrijk.

Maar met een goede uitleg alleen zijn we er niet. De ervaren vakmensen van 't Vloerenhuis bepalen de kwaliteit van het eindproduct. Onze ervaren Parketteurs leiden de jongere generatie parketteurs zelf op, hierdoor gaat het ouderwetse vakmanschap van Parketteurs niet verloren. Het resultaat van een prettige werksfeer is een hechte groep medewerkers waarvan sommige al meer dan 20 jaar zich dagelijks met enthousiasme voor u inzetten.
Onze parketteurs zijn gecertificeerd Bona vakman nr: 31091. Garantie voor vakmanschap en kwaliteit! 

wij zijn uitgeroepen tot 5-Sterren specialist, dit hebben wij verworven door jarenlang hoge kwaliteit en goede service te leveren.

Natuurlijk werken onze vakmensen met de modernste machines, maar met de kwaliteit en het ambachtelijke vakmanschap van vroeger!
Speciaal voor 't Vloerenhuis selecteren onze fabrikanten uitsluitend 1e kwaliteit hout, hierdoor is de kwaliteit van een vloer van 't Vloerenhuis gegarandeerd goed.

Om alles exact te weten, komen ik bij u thuis de ondervloer bekijken, alles juist opmeten, van het aantal m² tot de vochtigheid in de ondervloer. Dit laatste gebeurt met de uiterst precieze C-M vochtmeter.

De showroom
Van buitenaf verwacht u het vast niet, maar achter de gevel van ons pand vindt u ruim 340 m² vloeroppervlak. De keus is enorm, een ruime keus in Houtenvloeren: parket-en plankenvloeren, laminaat, PVC-vloeren en traprenovatie.

Onze specialiteit is tapis parket, een ambachtelijke wijze van parketleggen, waarbij de werking van het hout minimaal is. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de gewilde "verouderde" vloeren leggen in dit systeem.
Nieuw is het spijkervrije Préfab parket van Bauwerk, dit systeem staat voor de nieuwe generatie parketvloeren en is verkrijgbaar in stroken, visgraat maar ook in planken uitvoering.

Heeft u schade aan uw vloer door water, brand of andere schade? Wij zorgen voor een schade expertise en maken een rapport op voor uw verzekering bij brand- of waterschade. Daarna herstellen wij de schade aan uw vloer of vervangen deze voor nieuw.

Meester der Parketteurs
De Nederlandse vereniging meester der Parketteurs rijkt deze titel uit aan Parketteurs die voldoen aan de strenge eisen van de branchevereniging.
Lid Frans Deley: Parket leggen is een ambacht. dat is echt vakmanschap, kennis van hout, de verwerking en werking, advies en het leggen zijn wezelijke onderdelen van het vak. Meester der Parketteurs word je dus niet zomaar, kennis en ervaring zijn van groot belang. Minimaal 25 jaar ervaring in het leveren, leggen, schuren, renoveren en onderhouden van parket en houtenvloeren zijn nodig om in aanmerking te komen voor het keurmerk. 't Vloerenhuis voldoet ruim aan onze normering en verdienen het zich Meester der Parketteurs te mogen noemen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het ambacht doorgegeven wordt aan de volgende generatie. Dat is Meesterschap.

Meester der Parketteurs Putten: De meest ervaren Parketteurs van Nederland!

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken