Profielfoto van T Klokkenhuis

T Klokkenhuis

Donkere Spaarne 26 zw, 2011 JG HAARLEM

Over ons

't Klokkenhuis biedt u een het meest gevarieerde aanbod van klokken en weerinstrumenten zoals barometers. Koop uw klok of barometer online in onze webshop of bezoek onze echte winkel in Haarlem waar u u honderden klokken in het echt kunt zien en horen.

Maak kennis met het meest gevarieerde aanbod in klokken

Wij bieden u het gemak van online winkelen met de zekerheid van een echte winkel waar u op terug kunt vallen voor service en garantie

Een klok of een weerinstrument, zoals een barometer koopt u niet elke dag. Vaak gaat het om iets bijzonders waar u lang tegen aan kijkt. Een relatiegeschenk, een familiestuk, een aanwinst voor het eigen interieur...

De mensen achter het klokkenhuis zijn eerste klas vakmensen met levenslange ervaring in de uurwerkmakerij en verkoop van klokken. Zij helpen u graag een juiste keuze te maken en staan garant voor een zorgeloos product door onze hoge kwaliteitsnorm, uitstekende aftersales en service; zo worden bijvoorbeeld klokken met een mechanisch uurwerk, binnen Nederland, gratis bij u thuis geplaatst en ingesteld.

Bereikbaarheid

Voor een goed advies of uitleg over onze produkten kunt u onze medewerkers bereiken van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 - 17.00 uur.

Telefoon: 06 - 22 40 83 07
Openingstijden showroom: Donderdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Ga naar www.klokkenhuis-webshop.nl en blader door onze productpagina's en overtuig uzelf van het brede aanbod en messcherpe prijsstelling.