T Klokkenhuis

Partner

't Klokkenhuis biedt u een het meest gevarieerde aanbod van klokken en weerinstrumenten zoals barometers. Koop uw klok of barometer online in onze webshop of bezoek onze echte winkel in Haarlem waar u u honderden klokken in het echt kunt zien en horen.

ALGEMENE INFORMATIE

Maak kennis met het meest gevarieerde aanbod in klokken

Wij bieden u het gemak van online winkelen met de zekerheid van een echte winkel waar u op terug kunt vallen voor service en garantie

Een klok of een weerinstrument, zoals een barometer koopt u niet elke dag. Vaak gaat het om iets bijzonders waar u lang tegen aan kijkt. Een relatiegeschenk, een familiestuk, een aanwinst voor het eigen interieur...

De mensen achter het klokkenhuis zijn eerste klas vakmensen met levenslange ervaring in de uurwerkmakerij en verkoop van klokken. Zij helpen u graag een juiste keuze te maken en staan garant voor een zorgeloos product door onze hoge kwaliteitsnorm, uitstekende aftersales en service; zo worden bijvoorbeeld klokken met een mechanisch uurwerk, binnen Nederland, gratis bij u thuis geplaatst en ingesteld.

Bereikbaarheid

Voor een goed advies of uitleg over onze produkten kunt u onze medewerkers bereiken van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 - 17.00 uur.

Telefoon: 06 - 22 40 83 07
Openingstijden showroom: Donderdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Ga naar www.klokkenhuis-webshop.nl en blader door onze productpagina's en overtuig uzelf van het brede aanbod en messcherpe prijsstelling.

ARTIKELEN

Designklok

Arti & Mestieri designklok, zwart, rond, 90 cm.

[art_900709]

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Donkere Spaarne 26 zw
2011 JG HAARLEM
0235513045
info@klokkenhuis.nl
www.klokkenhuis-webshop.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Designklok

Arti & Mestieri designklok, zwart, rond, 90 cm.

[art_900709]

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Donkere Spaarne 26 zw
2011 JG HAARLEM
0235513045
info@klokkenhuis.nl
www.klokkenhuis-webshop.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum